Header

Shit vad kass jag är på att blogga. Har ju all världens tid på att slänga in ett kort och snabbt blogginlägg, men ändå gör jag inte det.. Imorgon vankas ju midsommarafton och gud vad mina planer har ändrats fram och tillbaka hela tiden, men som det alltid gör så löser det ju sig till slut ändå och så gjorde även denna visan. Kan ni tänka er att imorgon så är det 5 dagar kvar tills jag dra till Kroatien och stannar där i si så där 25 dagar. Hur gött är inte det?! 

Ska bli riktigt skönt att bara komma bort ifrån saker och ting även om allt inte är riktigt löst så känns det ändå riktigt skönt att åka några antal timmar här ifrån för att njuta av sol, havet, kalla drinkar och vara va. Ska bli skönt! För kan säga er att min hjärna går på helvarv just nu bara för att klura ut allting och liksom få allt i en klar bild istället för att gissa sig fram massa saker när det kommer ske och inte. Shit vad onödigt att egentligen lägga ner tid på tankar som egentligen bara ställer till det för sig själv.. Måste sluta med det verkligen.. 

Hoppas iallafall att eran midsommarafton blir toppen imorgon så kanske jag kastar in något inlägg imorgon! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Fick en fråga om vart jag hade köpt mina spetsbehåar. Kan säga er att jag har köpt mina på GinaTricot för 79 kr styck. De finns i de fyra olika färgerna som visas på bilden! 

Likes

Comments

Har inte uppdaterat bloggen på ett par dagar, men livet har helt enkelt kommit i fart mig. Fått allting att bromsas ner och insett att den bubblan jag levt i, i ett par månader nu bara har varit ett önsketänkande på hur allting skulle varit. Men som ni alla vet så slutar ingenting som man tänkt sig och inte denna gången heller. Omgiven av alla fina underbara vänner och familj så inser jag faktiskt att utan saker och ting som man inte har någon betydelse för så klarar jag mig faktiskt ganska bra ändå och ler på riktigt utan att fejka fram något!

Igår så slutade jag tvåan med mina fantastiska klasskompisar som jag har ett helt galet år att se fram emot. Så helt ärligt är jag riktigt taggad på nästa termin för vad kan gå fel liksom? Nedan för så ser ni ett videoklipp sen jag slutade nian, alltså två år sen. Hur sjukt är inte det??! Kan iallafall säga er att med en riktigt stor klump i magen så fick jag upp och ställde mig där framför alla som satt i den fullsatta kyrkan för att se den traditionella skolavslutningen. Hade med mig en fin vän som filmade hela klippet, men även om jag kände trygghet ifrån henne så kan jag säga er att den sista meningen i låten var riktigt jobbig att sjunga för gud vad jag darrade. Var så skakis och trodde aldrig att jag skulle klara det då alla repetitioner innan den stora dagen hade gått skit, men helt ärligt så klarade jag det och fick applåder för det som jag gjorde! Lite fel här och där i låten, men ibland tar nervositeten över när alla blickar är riktade åt ett och samma håll. Kan ju säga er att mina tre bästa år var åren på högstadiet då man kom hela sin klass så tight och hade det bara helt enkelt bäst! Visst var det kämpiga år med saker som skulle redas ut och så, men jag kom igenom det och nu efteråt så känns det jäkligt gött att titta tillbaka på då den tiden var helt galet bra och rolig! 

Så nu börjar jag även mitt sista sommarlov som kommer bli helt jäkla bäst, med massor saker att se fram emot och även saker som jag fruktar. Kan ju säga er att jag drar till Kroatien i över tre veckor om elva dagar, fyller snart arton, körkort, massa uteställen och sena sommar kvällar med vänner! Det som jag fruktar mest är nog att säga hejdå till min läkaren som har hjälpt mig igenom dessa tre snart fyra åren och även säga hejdå till min syster som tar upp sin stora dröm genom att flytta åtta timmar hemifrån för att lira hockey på heltid. Så all lycka till henne! Kan ju säga er att det kommer suga riktigt brutalt mycket att bara träffa sin syster max fyra gånger om året, men som man brukar säga allt löser sig. Så även detta borde lösa sig bra med!  Likes

Comments
Har införskaffat mig massa somriga och blommiga kläder. För det mesta dels bara linnen, men även klänning också. Kommer iallafall användas flitigt nu när jag dra utomlands snart och även över hela sommaren så länge den varar!


Likes

Comments


Här är ett litet collage med bilder ifrån gårdagens student som mina fina vän tog. Så åter igen ett stort grattis till dig!

Hade en riktigt kul kväll igår med mycket skratt och lycka av att se de andra så sjukt glada över att springa ut. Serverades god mat också och även ett fint och roligt tal hölls för henne. Även fina presenter hon fick av alla så hoppas hennes dag/kväll/natt var riktigt lyckad för det förtjänar hon verkligen!


Likes

Comments


Shit har haft så sjukt mycket att göra nu de senaste veckorna. Har haft mina körkortsteorier på körskolan, sjukhus besök, träffat vänner, skolan med massa skoluppgifter, studentpresenter som ska fixas och massor med mer. Ni hör ju bara hur mycket jag har haft för mig, men egentligen har jag haft tid med att blogga. Men orken har inte riktigt funnits där så ber om ursäkt för det. Ska faktiskt komma igång med bloggningen nu innan jag drar utomlands i ungefär tre veckor och några mer dagar. Så hoppas det blir bra! 

Iallafall ovanför så kan ni ser att jag kämpar på med min körkortsfrågor på internet. Klarade nämligen fas A idag för en stund sen. Så det känns gött att det går framåt där iallafall. Även om allt annat går bakåt..
Är iallafall ledig ifrån skolan imorgon som alla andra så det känns skönt att ha en ledig dag på en fredag för att ta igen de uppgifter jag inte har hunnit med. Så känner en enorm press på att få allt klart innan betygen sätts. För har två inlämningsuppgifter, en utförlig och nyanserad utvärdering kvar och dessutom ett omprov för att få ett högre betyg. Så ah heja Nattis, kämpa på! 

Likes

Comments


En svar och en vit spets bh. 

Vit stickad bikiniunderdel. 

Babylips läppsyl

Likes

Comments