VI SKA FÅ EN LITEN POJKE

som jag nämnde tidigare så fick vi reda på vad det är för liten filur som bor inuti min mage och det visade sig vara en liten pojke. Vår lilla bebis ”L” - om det blir det namnet som vi kallar bebisen just nu.

jag har alltid haft inställningen att om jag skulle bli gravid så kommer det att vara en liten pojke - men när jag väl blev gravid blev min känsla helt annorlunda och jag kände att det var en tjej... men hade nog ändå fortfarande tanken om att det skulle kunna vara en pojke någonstans i mitt huvud. förutom att jag hade känslan av en tjej så var det många omkring mig som också trodde det.

så kom dagen inför RUL. jag sa till Simon på morgonen - det kommer vara en pojke. väl på RUL talade vi om för barnmorskan att vi gärna ville veta vad det är - om möjligheten finns det vill säga att bebis visar den delen av kroppen tydligt. efter kanske 20min utbrister Simon ” det måste ju vara en flicka, jag har ju inte sett den än ” men till våran förvåning säger barnmorskan ”nej, vad jag har sett så tror jag att det är en pojke ”. hon tar då kameran ned mot den delen av bebisen och minsann där såg man någonting i mellan bena. (vi fick det också bekräftat i fredags (25/10) när vi var på ett extra ultraljud)

både jag och Simon blev chockade - men mest chockad blev faktiskt Simon
. han har hela tiden sagt att det är en kille, fram tills ultraljudet... då erkände han att han hela tiden också trott att det ska vara en flicka.

om jag ska vara ärlig spelar det verkligen ingen roll vad det är för kön
- vi kommer älska denna lilla bebisen hur mycket som helst oavsett vad det är för något. dock så kan jag erkänna att man kände sig lite ” snuvad på min flicka ” då jag verkligen trodde att det var en tjej. men det vände ganska snabbt!

men såhär i efterhand så kan det inte vara mer självklart och naturligt att det är våran lilla ”L” som ligger inuti och buffrar på andra sidan magen. vår fina lilla kille - som jag längtar efter dig.

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
theoakleaves
theoakleaves,
Sååå kul med en liten pojke ♥
Vi va övertygade om att det va en liten pojke i min mage, men på RUL visade det sig att det är en liten tjej vi väntar 😊 Så mysigt. Första tjejen i släkten, då alla andra fött pojkar de senaste åren...
OCh som du säger - oavsett kön kommer vi älska den här lille bebisen till månen och tillbaka ♥
nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229