VECKA 20

skulle egentligen uppdaterat om vecka 20 förra helgen - eller iallafall tidigare denna veckan men har varit helt slutkörd efter jobbet... varit så himla mycket att gör på jobbet att jag bara har velat chilla på kvällarna när jag kommit hem.

iallafall så var vecka 20 en utav mina målveckor - halva tiden hade gått och det var dags att göra RUL - det stora rutin ultraljudet vilket gick bra. jag var så himla nervös innan, trots att allt hade sett bra ut på det tidiga ultraljudet ... men allt som barnmorskan kunde se såg bra ut, dock så ville bebis inte visa ansiktet riktigt utan låg med händerna för bröstkorgen och munnen så vi fick en ny tid för att kolla det en annan dag. om det är något ni undra om RUL får ni gärna kommentar så svarar jag mer än gärna. vi fick självklart reda på könet - och vissa av er vet redan vad det är för liten filur i magen men det kommer ett eget inlägg om detta om vad det är och våra relationer och tankar kring det. jag började under vecka 20 att känna bebis varje kväll mer ordentliga puffar - Så himla mysigt. nu började det verkligen kännas att det är på riktigt. 

i början av vecka 20 mätte jag 93cm runt magen.

i början av vecka 20 är bebisen ca 22cm lång från huvud till fot och väger va 225g i början av veckan för att sluta veckan på 280g
. bebis växer snabbt nu och utvecklingen av sinnesorganen kommer nu så som känsel, syn, hörsel och lukt. bebis har en fosterfett på kroppen som skyddar den känsliga huden mot fostervatten och detta kan fortfarande finnas med när den föds.

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
åh så vacker du är! <3nouw.com/emmanatterlund
aaphoto
aaphoto,
Vad fin du är i din gravid mage 😍🙈nouw.com/aaphoto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229