NÄR KROPPEN SÄGER IFRÅN

Två bilder ifrån min outfit jag hade på mig på nyår - jumpsuiten hittade jag längst inne i garderoben.


Godkväll på er - hur är läget? med mig är det bra NU... vilket det inte var i morses så fick stanna hemma från jobbet. Som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag börjat bli väldigt trött - vilket slog in väldigt mycket i morses. Detta i kombination med att jag inte hade sovit speciellt mycket inatt (vaknat varje timme och behövde kissa) gjorde att jag blev alldeles kallsvettig och svettade ner hela klänningen genom att endast ta på mig ytterkläderna och mådde inte alls bra utan kände mig sjuk. (KROPPEN ROPADE VILA) Jag är en person som HATAR att sjukanmäla mig ifrån jobbet om jag inte känner mig dödssjuk... Men nu tog faktiskt simon det beslutet åt mig när han kände hur B L Ö T jag var i pannan och i hela ansiktet.


Japp.. jag är rätt dålig på att lyssna på min kropp. Men det är ju inte bara mig jag ska tänka på nu utan vår lille i magen med... Men efter några timmars sömn och vila under dagen idag är jag back on track igen... så imorgon får jag åter igen bege mig tillbaks till jobbet och mina underbara kollegor. Ska endast jobba 6,5v till innan det är dags för mig att gå hem på 1års heltids föräldrarledighet så vill ta till vara på denna tiden nu innan jag går hem.


Annars då? Inte hänt alls mycket här faktiskt. Suttit och kollat igenom lite inför vår kommande budget under föräldraledigheten - men får ju trots allt väldig mycket mindre pengar än tidigare. Men enligt våra beräkningar kommer vi klara oss bra. Har också kikat på lite kläder till L. Tänkte göra ett inlägg om vad vi har köpt hittills i klädesväg och vad som saknas - hade det varit kul att läsa?


Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Jag är också extremt dålig på att lyssna på kroppen. Kör gärna på i samma tempo som innan och så inser jag när det är för sent att "shit, det här va ju inte så bra..." ❤️nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229