KLÄDER JAG HAR ANVÄNT UNDER GRAVIDITETEN

Innehåller affiliate-länkar

Kan börjar med att säga såhär... jag har inte haft på mig byxor sedan jag plussa tror jag. Detta var i och för sig mitt i sommaren så då var ju det kjol och klänning som gällde - men jag har inte heller köpt mig några gravidbyxor utan endast gravidtights som jag haft hemma då de har varit alldeles för långa på mig. Jag har levt i gravidstrumpbyxor, klänning och kjol sedan i juli och det har funkat hur bra som hels.

Tänkte tipsa om några plagg / liknande plagg utav de som jag använt mig utav.

Ribbstickad kjol - HÄR / Stretchiga klänning HÄR

Stickad klänning HÄR / Grön klänning HÄR

Den gröna klänningen ovan har jag fast i rostfärgad och har den i min vanliga storlek S och den har jag kunnat haft sedan typ v15 och har den fortfarande i v33. Jag säger bara det satsa på saker som det är mycket stretch i som går att ha länge och som är neutrala. Det är inte alls kul när kläderna man köpt inför graviditeten blir för små... för någonstans, iallafall jag visste med mig själv att dessa kläderna kommer vara kläder jag inte kommer vilka använda efter graviditeten.

Sedan får man ju olika stora magar, men jag var tvungen att börja tänka på vad jag skulle ha på mig under graviditeten tidigt då alla mina andra kläder blev för små efter v 12 typ.

Affärer jag har upplevt har bra kläder och då inte mammakläder utan vanliga som man kunnat använda under graviditeten är Lindex, hm och NAKD.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229