JUL OCH ETT BESÖK PÅ FÖRLOSSNINGEN

hej på er - vill börja med att önska er en god fortsättning och en godkväll. hoppas ni haft en underbar jul! vår (min och Simons) blev mysigare och bättre än vad vi hade väntat oss med ett lite mer tragiskt slut igår med ett besök på förlossningen... men mer om det längre ned.


vi firade iallafall jul tillsammans med båda våra familjer. först var vi hos min familj på dagen vilket var himla mysigt. har ju en liten systerson och han är verkligen världens underbaraste han är 2,5år nu och det är verkligen världens roligaste ålder en liten mini människa. efter det åkte vi hem till Simons familj dit även hans farbror med familj kom. vi åt lite middag och spelade julklappsspelet på båda ställena.


igår, juldagen började vi ordna och fixa i bebis L’s rum. vi tänkte egentligen inte fixa klart där inne förens om ett tag... men då jag är världens mest uttråkade person så satte vi igång igår. vi avslutade ju som sagt kvällen på förlossningen - varför tänker ni? anledningen var att jag hade känt minskade fosterrörelser och även att jag har haft molandevärk och som gått ned i bena ett par gånger de senaste veckorna - senast igår. jag fick helt enkelt komma in för att kolla bebis och även mig så att jag inte hade dragit på mig en urinvägsinfektion, vilket är vanligt att man får som gravid.

jag är verkligen så tacksam för vården vi har här i Sverige och att de tar allting på så stort allvar.

jag blev först uppkopplad till en maskin där de kollade bebis hjärtljud och aktiviteten i livmodern. jag fick också hålla i en knapp där jag skulle registrera bebisens rörelser under en viss tid. allting såg bra ut - men i och med att jag fortfarande inte kände honom så mycket valde dom att en läkare skulle undersöka mig/oss. de gjorde ett ultraljud där man kunde se flödet i navelsträngen, de kollade bebisens rörelser, så att han vuxit som han ska och att livmodern såg bra ut. de kollade massvis med saker så det var några av dom! men enligt ultraljudet såg allt helt normalt ut. något som jag dock har åkt på är förvärkar - därav molvärken och ilningar i bena. en annan sak de också kunde se var ungefär vad bebisen väger nu - jag har alltid tänk att bebisen är stor och visst har jag rätt. han väger ca 1,9kg just nu. 350g mer än vad snittet gör i denna veckan (v30) 23% större... så visst är han stor. vår lilla bebis!


vi fick iallafall åka där ifrån undersökta och det kändes bra. Och idag har jag känt honom massor! han var nog bara jultrött.

idag stod shopping och grötmiddag hos Simons farmor och farfar på schemat och nu ska jag alldeles strax lägga mig. dags att jobba imorgon för att sedan ta helg! hur har ni det? är ni lediga eller jobbar?

Gillar

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
ORGASM
ORGASM,
https://chaturbate.com/peregonchaturbate.com/peregon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229