Kollade igenom min kamerarulle på mobilen och insåg att 50% av alla bilder är mat. Men man kan ju inte annat än älska mat, eller?
Detta är ett otroligt litet urval från endast få tillfällen, varav två av bilderna är från bruncher jag själv fixat ihop!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag spelas min "sova, gråta, mysa" lista i öronen!! Älskar listan och trots att jag inte har ett brustet hjärta så beskriver låtarna i denna lista mitt tisdags mood

Likes

Comments

När jag fyllde 18 år förra året fick jag av familjen två stycken biljetter till Mamma Mia: The party och två nätter i Stockholm. Denna present utnyttjades torsdag-lördag i September med mamma. Hade en sån underbar "weekend" där och vädret var fantastiskt.

Just Mamma Mia: The party var definitivt det bästa med allt. Jag älskar Mamma Mia och allt som har med sång och dans att göra. Så det var hur perfekt som helst. Det bjöds på mat där och emellan maten pågick föreställningen. Så just när maten kom in var det korta pauser så man hann prata lite osv. Lokalen var gjord så att det skulle kännas som att man var i Grekland. Det var värme, balkonger med bord osv. Ett sånt bra upplägg. Kvällen avslutades då dom gjorde utrymme för alla att vara med och dansa!! Hur kul som helst!!

Första bilden från Mamma Mia där vi fick bord uppe på balkongen. De andra bilderna från några av dagarna.

Likes

Comments

Efter middagen igår satt jag uppe några timmar då jag lovat att hämta min bror. Kom hem vid 01 och somnade direkt. Däremot varade inte den sömnen länge då jag imorse skulle med på innebandy. 
Precis kommit hem nästan och framför mig nu har jag lite plugg som jag vill få överstökat innan jag börjar förbereda koreografier inför imorgon, då det som vanligt väntas jobb. Sen fortsätter lördagen med mello mys innan det är dags att sova!!

Ha en bra Lördag!!

Likes

Comments

Frukosten ni ser på bilden är än så länge det positiva med denna dagen ... Vill inte klaga men alltså otroligt dålig dag hittills, jag har väldigt otur med livet idag helt enkelt ...
Men frukosten med Lisa förgyllde dagen lite extra!!! Nu väntas plugg, serier och sen ska jag till Pinchos ikväll, drömmigt

Likes

Comments

Beställde denna i Oktober från Dressroom Linné!! Fick hem den nu i Januari och längtar Såå tills den ska användas i Juni!!!

Likes

Comments

Bornholm är mitt absoluta favorit sommarställe. Jag var där för första gången år 2001 och sedan dess har jag varit där regelbundet vartannat år. Men sedan farmor och farfar köpte stugan så har jag nu vart där varje år!! Det är så otroligt mysigt där och helt underbart vackert, speciellt när solen är framme. Förra året var jag där med min kusin i några dagar och sen var jag nere ytterligare några dagar med familjen. Även i år väntas några dagar där, nedräkningen har börjat...

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag startade dagen vid 10 igår då jag och Hanna möttes upp för att tillsammans vikariera på en barndans klass. Klassen gick fort då vi hade en kommande brunch framför oss. Så direkt efter klassen begav vi oss in till Elite Park Avenue!! Maten var helt underbar och jag gick definitivt inte därifrån hungrig. Det var ett perfekt avslut på lovet och perfekt uppladdning inför kommande vecka.

Likes

Comments

Igår var som sagt årets och säsongens första tävling. Gick in utan förväntningar utan ville verkligen bara uppleva den glädje som tävlandet ger mig. Ville hitta lite inspiration och framförallt motivation, då den inte vart så bra i år hittills...
Tyvärr blev resultatet inte alls bra. Men jag dansade bra, vilket för mig var det som spelade roll igår. Då jag hade sådär roligt som man ska ha så ser jag fram emot denna säsongen, trots att det endast är två tävlingar (varav en är svenska mästerskapen). Så nu laddar jag om och så fort jag hittat en tid och lokal som passar så är jag tillbaka på banan!!

Likes

Comments