Hallå på er. Denna veckan har vart som alla andra utom att jag är halvt handikappad då jag är skadad på ungefär de flesta ställen i kroppen. Har försökt vila upp mig inför nästa helg men de är svårt alltså..
Igår var jag i alla fall hemma under kvällen då jag fram emot eftermiddagen fick både världens huvudvärk o smärts i ryggen. Båda håller kvar sig idag. Ska spendera förmiddagen framför skolarbetet och sedan ska vi till allum o kanske kolla innebandy. Tråkig lördag men de jag behöver just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De har gått så lång tid sen jag träffade den tjejen jag älskar mest. Personen som mer är min syster än min kusin. Hon som jag berättar exakt allt för, minsta lilla detalj. Har hänt så mycket på så kort tid och vi har flera timmars catch up framför oss.
Beslut som tagits som vart egentligen alldeles för jobbiga, men de har ju hänt så mycket bra också. Så mycket som jag vill berätta för henne. Åh vad jag saknar henne nu..


Likes

Comments

Hej på er. Senaste uppdateringen här var i Söndags så nu kände jag att det var återigen dags. Veckodagarna nu för tiden ser likadana ut vilket oftast betyder skola, plugg och träning. Förutom under helgdagarna.
Vi har i alla fall kommit in på 2a veckan efter lovet och enligt mig är det inte mycket i skolan hittills. Laddar upp inför italienska prov i veckan och historia prov i början på nästa vecka. Medans vi har så pass lite plugg som vi har passar jag på att träna lite extra och eftersom det är tävling återigen om 2 veckor så är det nu jag behöver det som mest. Därav spenderade jag ca 2h på dansskolan igår, 2h bestående av disco. Älskar måndags träningarna, det är enligt mig dom bästa och är lika taggad varje gång.

Jag har tyvärr börjat åka på en förkylning nu vilket inte alls kommer lägligt, men det gör det aldrig eller? Det är la så det ska vara helt enkelt. Då jag alltid tränar lika hårt trots sjukdom ska jag denna gången välja att ta det lite lugnare då jag till slut lärt mig av misstaget (efter alla dessa gånger!).

​Bjuder på en bild från sommaren 2013 då vi spenderade 2 veckor i Turkiet :))

Likes

Comments

Godmorgon. Igår stog alarmet på 02.45 då de var årets första tävling för min del. Lindesberg var slutdestinationen och väl där var det både par o singel som gällde. Detta var en tävling som gick dåligt, verkligen dåligt. I par hade jag inga förväntningar men i singeln hade jag hoppats på att få min sista prick, vilket jag var långt ifrån att få.
Men de va så kul att äntligen få stå på tävlingsgolvet igen framförallt när jag hade ny dräkt i både par o singel varav singeldräkten jag designat själv :))

Nu är det bara att ladda om till nästa tävling om 2 veckor!


Likes

Comments

You play me like a symphony
Play me till your fingers bleed
I'm your greatest masterpiece
You ruin me

Later when the curtains drawn
And no one's there for you back home
Don't cry to me you played me wr
ong
You ruin me


Likes

Comments

Lördagen startade jag på jobbet då de va ända tiden som passade denna helgen. Efter det satte sig hela familjen i bilen och åkte ner mot Åsa för middag hos mormor o morfar. Super god mat och en lugn kväll vilket jag behövde då ryggen inte alls mår bra efter denna veckan.

Idag var jag uppe hyfsat tidigt och åkte sedan till dansskolan för att prova min nya singeldräkt som de kommer vara premiär för på lördag (taggad till tusen!!!). Sen har jag spenderat eftermiddagen i idrottshallen o kollat innebandy de senaste timmarna!


Likes

Comments

Gårdagen:
Gick upp vid halv 9 för att kunna vara på dansskolan vid 10-tiden. Hade privatlektion såhär innan nya tävlingssäsongen och gjorde massa nytt till dansen. Super kul verkligen. Stannade kvar o tränade till 1 innan jag åkte hem. 1 vecka kvar sen står jag på tävlingsgolvet igen :)

Idag:
Idag har jag tagit de lugnt, åkte en snabb tur till stan men inget mer än så. Ska kolla brorsornas match ikväll också o sen ska vi ha de mys här hemma. Planerna till helgen är klara men mer då!


Likes

Comments

Dessa två "första" dagar på lovet har alarmet varit ställt på 8 då klockan 10 skulle jag va på dansskolan. 5h träning varje dag. Har haft 2 sjukt roliga och bra dagar. Kunde nog inte börjat lovet bättre.
Hela gårdagen bestog av disco och mycket teknik, även en koreografi fick vi lärt oss. Idag har det däremot vart både fyspass, hiphop, disco och bachata. Grymt bra koreografier till alla danser (både singel- och pardisco hanns med). Men kom inte ifrån 10 timmars träning helt ostraffat, hela kroppen gör ont. Tror jag har träningsvärk i varenda muskel, ryggen värker mer än nånsin och ena min fot är i en blå/lila skiftande färg.

Men kan säga att trots allt det så var de värt de. Har fått göra det jag älskar och imorgon får jag äntligen sova ut!!


Likes

Comments

Började denna söndag med jobb som varje vecka. Sedan efter lunch åkte jag och mamma (+ halva Sverige) till Ikea då vi skulle ha hyllor till mitt rum. Hon körde mig sedan vidare till Kungsbacka direkt då jag skulle gymma. Var väldigt längesedan så de va skönt faktiskt.

Återigen hemma och blir la de denna kvällen också då jag imorgon ska upp hyfsat tidigt, hör av mig då :)

Likes

Comments

Har i princip sovit bort halva lördagen, inte hela dock för vid 4 var det dags att åka in mot stan. Jag o mamma började med att gå på restaurang och det var väldigt gott. Efter att vi ätit alldeles för mycket var vi tvungna att gå bort mot Scandinavium för Melodifestivalen, tradition sen 2007 bara jag o mamma.

Kom hem för inte allt för längesedan och ligger nu i sängen framför the mentalist.


Likes

Comments