När de går ett 20 tal personer med resväskor på led från en buss med höga tofsar. Då vet man att de är discotävling!

Jag dansade på eftermiddagen men tycker de är så himla kul att heja på dom andra o kolla på. Slutade på en 4e plats vilket jag inte alls är nöjd med. Kunde kört mycket bättre, så besviken på mig själv. Blev trött direkt o en förkylning är även på g så kunde knappt andas väl ute på golvet. Åh va jag kunde gjort de bättre.. Kom hem vid 9 o kolla då innebandy. Även söndagen va de innebandy och plugg fick jag hunnit med.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Åh va de tog emot att gå upp efter bara 3h sömn. Tog runt 30 min från de att jag vaknat till de att jag gått upp.. Har iaf fixat håret nu o ska bara packa de sista innan jag åker mot bussen som ska ta mig vidare till Örebro. Jag tävlar sist idag (lite segt) o är taggad som vanligt ungefär. Satsar minst på pallplats men en prick o upp i starklass hade inte alls vart fel.


Likes

Comments

Började dagen med packning. Har spenderat lite av dagen i skolan också, lite som vanligt liksom. Jobbade sedan en stund och även hunnit med lite plugg. Kollar innebandy match, nu är de idol som gäller innan jag ska se ytterligare en match.

Somnar direkt när jag kommer hem då jag ska upp vid 3 imon :)


Likes

Comments

Idag har de då vart studiedag. Jag åkte in till stan vid 11 för att köpa ny brun utan sol. Vidare mot Kungsbacka för att möta upp Emelie o lill kusinen. Vi fikade o pratade lite så. Fick även med mig en vinterjacka hem :))

När jag kom hem var de träning som gällde för min del och nu kollar jag big brother. Kort dag imon, men mer då!
Nej jag köpte inte en Kenza jacka men provade den dock o blev kär


Likes

Comments

Idag var de träning som gällde. Sista innan tävlingen till helgen, trots skador lite här o där kämpade jag på bra tyckte jag men blev så jäkla trött efter all styrka. De var även jag som körde hem från dansskolan, vilket var en bit. Och efter en felkörning (som ledde oss ut på motorväg) så kom jag hem strax innan 10. Nu ska jag kolla ph o sedan sova. Studiedag imon så får en go sovmorgon :)


Likes

Comments


Likes

Comments

Det är likadant varje dag därav den dåliga bloggningen. Men igår då så var de jag som körde till träningen, både dit o hem (bil då). Tränade inte utan kollade bara på pga skada i både knä o fot.

Idag ska jag faktiskt träna dock men då gym med Sara, får ta de lite lugnt ba men de ska gå. Sen har jag inga direkta planer för resten av kvällen. Plugg antagligen!


Likes

Comments

Jaa.. Kom till arenan vid 11 igår o dansade inte förräns 7. Lite segt sådär men gillar att kolla alla andra. Åkte ut direkt o blev hur ledsen som helst men taggar redan om till nästa lördag.

Vi kom hem vid halv 5 idag ungefär och sen dess har jag gjort om i rummet, pluggat historia o kollar nu film. Imon är de då skola igen oså träning.


Likes

Comments

Bilen började rulla lite efter 5 imorse och vi har lite mer än en timma kvar. Så segt, har inte kunnat somna denna resan..
Tävlar inte försän nån gång i eftermiddag men typiskt mig att alltid vilja vara där tidigt o sminka mig oså utan att stressa!

Vi stannar i Falun över natten och åker hemåt igen imorgon när vi känner oss klara :)


Likes

Comments