Dagen har jag spenderat på Kungsmässan och fick med mig både behövliga och snygga kläder. Vääääldigt nöjd faktiskt!!

De va de jag hade o berätta mycket roligt och spännande liv alltså. Men allt ser likadant ut. Är oftast vid sjön på kvällarna :) Mys de med


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag mig tiden att gå o se The fault in our stars. Hade väldigt höga förväntningar eftersom alla säger att den är så himla bra och jag har även läst boken men så bra var den inte som jag trodde. Bra men inte så bra. 22 Jump street var verkligen mycket bättre enligt mig.

Men sedan har Shailene Woodley varit min favoritskådespelerska en väldigt lång tid tillbaka då hon medverkar i serien The secret Life of the american teenager som jag sett sen starten. Även The spectacular now och Divergent är hon ju med i och båda dom filmerna är också hur bra som helst. Så alla filmer med henne i, ja tack liksom :)

Men efter filmen gick jag runt i Landvetter en stund och körde även lite moppe i väntan på Alicia då vi bestämde oss för att spendera kvällen vid sjön.

Likes

Comments

Söndagen började med vanliga rutiner vilket för min del betyder då jobb. Var inte speciellt taggad efter min lilla semester, varmt var det också men jag klarade det och jag behöver trots allt pengarna så what to do?
Sedan tog jag o pappa oss en tur i bilen med mig bakom ratten. Fick kört på vägen för första gången och det var riktigt spännande och roligt. Bra gick det också som tur var (även fast vi var nära diket en gång). Sen blev det spontan planer och jag åkte in till stan med Alicia för att gå på bio, 22 jump street. Den roligaste filmen jag nånsin sett och även den bästa på länge så den rekommenderar jag verkligen!! Sen stannade vi i Landvetter på vägen hem och gick ner till sjön för att bada vilket också var väldigt mys.

Idag har jag inga planer som verkligen är bestämda så får se lite vad som händer :)

Likes

Comments

Om det är någon låt jag får en riktigt känsla av så är det denna. Den gör mig så himla glad verkligen o kan inte sluta le när jag hör den!


Likes

Comments

Denna veckan har vart såååå bra sen jag kom hem från Bornholm. Åkte till frisören o gjorde en hel förändring. Vart vid sjön med några favoriter. Träffat Alicia flera gånger om och bara gått runt o pratat. Spenderade även en kväll i Falkenberg med bad osv. Har verkligen tagit vara på detta vädret. Mycket pengar är bortslösade på saker jag ångrar efteråt men har verkligen haft en otrolig vecka!!

Bloggen läggs åt sidan ganska mycket nu under sommaren då jag inte har direkt inspiration men uppdaterar när jag känner för det


Likes

CommentsLikes

Comments

Har inte haft internet under helgen men nu så. Ja under dessa dagar utan uppdatering har jag solat 3 timmar per dag ungefär.

Idag åkte vi till hammerhavn och åkte linbana. Sån jäkla känsla alltså. Man hängde i en sele, hoppa ner för ett stup, åkte 200 meter (hängandes i selen då) och landade sedan i vattnet. Längesen jag gjorde något sådant roligt!!! Kvällen kommer bestå av städning o packning då båten hem går 10.30 imon

Det va från de berget på bilden man hoppade
Likes

Comments