Vi kom iväg ovanligt sent från Danmark. Oftast är vi i bilen redan vid halv 2 men nu åkte vi kvart i 3. Ville fortsätta bada men samtidigt så vill jag ju inte komma hem så sent så jag gav mig.

Vi har stannat o ätit på McDonalds o nu är det raka vägen hem. Är i Varberg så inte så långt kvar. Däremot brukar vi va hemma vid 7 så jaja.

När jag kommer hem ska necessären packas upp o sedan ska jag se slutet på tvd avsnittet. Har sett halva under denna färd hem men sen ladda det så ah!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På denna bloggen vart inte uppdateringen på topp. Hoppas ni förstår det i o med att jag befinner mig där jag befinner mig.

Internet fungerade inte alls igår kväll heller så ah.. Men idag är dagen då vi åker hem vilket ska bli både skönt o tråkigt. 5 dagar räcker sen tror jag man tröttnar. Det är ändå bara rutschkanorna som e roliga.

Igår slog jag mig blå o gul på både knän, armbågar, höfter o alla kroppsdelar du kan komma på. Finns en rutschkana där då åker hur som helst så ah haha! För tillfället ligger jag i sängen o ska snart gå upp o packa osv sedan ska vi dra oss mot badet o vid 2-3 åker vi härifrån!

Likes

Comments

Detta är em av mina favorit serier. Den är rolig o dramatisk på samma gång. Skulle inte vilja säga att jag känner igen mig men ändå. Så förutom alla typical tjej serier som Pll, tvd, oth osv så är denna så bra. Tröttnar aldrig!

Prison Break, Awkward, Pretty Little Liars och One Tree Hill står högst på serie listan just nu!Likes

Comments

1. Julafton! Åh så mys 😏
2. Då fyller jag 16 år! Vilket jag längtar till! 🎉
3. Skolavslutning 2014. Sista dagen på Landvetterskolan.. Ska bli så skönt att komma därifrån verkligen!Likes

Comments

Godmorgon. Ligger i sängen fortfarande och ska sätta på det nya vampire diaries avsnittet eftersom jag inte hann se det innan jag åkte. För tillfället laddar den så att jag inte ska behöva stanna hela tiden!

Vid 10 går vi till badet och vid 3 är vi nog tillbaka då vi vid 6 tiden har bokat bord på en restaurang så det kommer bli så gott o super mysigt också.

Uppdaterar er ikväll om detaljer osv! 😊

Likes

Comments

Åh va det blåser. Vet ju inte hur ni i Sverige har det men här blåser det mycket. Kunds vart värre men ändå.

Denna dagen har bestått av bad, bad o bowling. Har även hunnit äta mellan detta. Har hållt mig ifrån onyttigt bra och är faktiskt stolt över mig själv. Kan ju lätt bli mycket när man inte e hemma men nej nej inte här inte 👌

Nu ligger jag i sängen o är redo för natten. Blir ju ännu en dag med bad imorgon så det är bara att vila upp sig. Väldigt mycket folk i badet idag o det tog 1 timma från det att vi beställde mat tills att vi fick den. Alla e typ svenska men hoppas det kanske lugnat ner sig imon!

Likes

Comments

Godmorgon människor på andra sidan! Jag sitter nu i stugan med världens hesaste röst men annars är det bra haha.

Vi ska äta frukost om en stund o sedan vid 10 ska vi gå mot badet och är där nästan hela dagen. Vi ska även försöka få en bowling bana till ikväll så det blir toppen 👍

Likes

Comments

Kom fram vid 1 ungefär o stugan va inte klar så vi gick direkt in i badet. Känns så skönt att va tillbaka och veckan kommer bli super kul. Över hälften av alla e svenska också så det är ett plus. Har aldrig vart så många svenska här när vi vart här 👍

Haft en mys kväll i stugan och nu är det dags att sova för min del då jag ska försöka komma ut på pw innan frukosten imon.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är dagen då vi åker. Vaknade vid 6 då nånting tjöt utanför rummet. Tack för den liksom..

Ska fixas lite till o vid 8 åker vi. Är framme vid 1-2 kanske o då blir det badet med en gång nästan. Har inget mer att berätta för tillfället så hör av mig senare :)

Likes

Comments