Tjena tjena. Sitter i sängen efter en lång träning o även en dusch. Skönt med träning o kände mig inte lika trött som jag brukar o det är ju framgång inom dansen så det är toppen.

Ska kolla klart ensam mamma söker o sedan ska jag nog sova typ. Så jag e utvilad imon då det är en väldigt lång dag i skolan!

Sista för idag så säger godnatt 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min dag började ganska dåligt men blev bättre senare framåt dagen. Kom hem för en stund sedan o har satt på datorn. Måste egentligen plugga tyska men jaja haha. Ska i alla fall då träna singel om någon timma eller så. Sedan vid 7 blir det Mvd o sen direkt efter det par disco. Så det blir änna en riktigt bra tränings eftermiddag/kväll :)

Likes

Comments

Efter över 1 år har jag äntligen klarat mitt mål! Knät ser konstigt ut men det va rätt bara att jag har ett cp knä haha! Nu är det bara att hålla det så perfekt också, träna träna träna!

Likes

Comments

Herregud vad trött jag var när jag vaknade imorse .. Frös gjorde jag också men efter att. Jag plattat håret så vart jag väldigt varm haha.

En helt vanlig måndag idag vad jag vet. Långa lektioner däremot men jaja. Efter skolan så ska jag äta o sedan har jag gjort ett schema för vilken tid jag ska träna på min singel! Uppvärming, kort stretch o sen koreografi 👍 Kommer bli så bra!
Sen är det ju även vanlig träning i 2h

Likes

Comments

Tog mig en moppe tur men den blev inte så långvarig. Det va varmt iaf eftersom jag drog på mig gose jackan som jag köpte idag! Så mysigt o varmt (kommer bild på den inom kort).

Ätit middag o sitter nu o kollar på prison break. Behöver jag fortsätta berätta det? Haha. Jag har i alla fall lite godis som väntar på mig. Kommer ångra mig efteråt men får väl försöka köra clean under dessa 5 dagar som kommer nu!

Likes

Comments

Träningen gick bra o körde fullt ut nästan sista gången. Sedan när jag kom hem så körde jag igenom min singel flera gånger i rätt tempo och fin slipade. Även paren blev igenom körd 1 gång! Känner mig riktigt taggad på tävling nu o går det så bra med koreografin som det gjort idag då jäklar vinner jag/vi!!!

Sitter nu i soffan efter en dusch o gör ingenting typ. Ska antingen ut på en tur med mopeden (om det är bensin kvar) eller så ska jag sätta på ett avsnitt av prison break 😊

Likes

Comments

Såså trött verkligen! Men upp måste man. När jag vaknade drog jag på mig träningsbyxor och en tröja sen dess har jag ätit frukost o sitter för tillfället i sängen o kollar prison break!

Denna dagen känns lång men innan jag hinner blinka är det väl måndag igen.. Men jag ska med mamma till Frölunda torg så ska vi kolla på vinterjacka till mig så kallt som det är nu för tiden! Sen åker jag direkt till träningen och har grupp träning från 13-14.30. Så det ska nog bli bra! Får se hur det får med armen bara.

Likes

Comments

Bokmässan va kul men väldigt mycket folk. Fick i alla fall med mig en bok hem haha.

Glömde sedan uppdatera er innan jag drog in till stan för att gå på bio. Mötte upp Alicia o det va faktiskt flesta gången vi va på bio tsm haha. Men vi såg i alla fall känn ingen sorg o den va så sjukt bra. Det kom ju även lite tårar i slutet. Den måste ses! Vi va la kanske lite efter med att se den men det spelar ingen som helst roll!

Jag sitter i alla fall på bussen på väg hem nu oså hämtar pappa mig. Ska dock inte direkt hem eftersom mina bröder spelar match så ska kolla på den också! Men jag hör av mig. Puss 😘

Likes

Comments