Likes

Comments

Mitt 3G har vart hel konstigt idag därav den sena uppdateringen. Men jag åkte in till stan vid 1 tiden och mötte upp Alicia så fikade vi och hade det mysigt. Hade en sådan lust att gå in i typ alla affärer o köpa massor av tröjor men orkade inte ändå så att ah!

Nu har jag inget bestämt. Ska läsa lite i svenskan och sedan kolla runt på lite bloggar oså :)

Likes

Comments

Jag har ingen blogg inspiration alls för tillfället. Eller jo men jag vet inte vad jag ska ha för inlägg som tidsinställda. Sedan har statistiken gått ner nåt sjukt. Har nästan inga läsare kvar. Så om bara någon kunde tipsa om tidsinställa skulle det vara jätte roligt så ska jag försöka få upp statistiken!! 

funny | Tumblr

Likes

Comments

Pretty Little LiarsAlison PLL

1. Pretty little liars är för tillfället helt klart min favorit serie. Så spännande och mystisk. Längtar verkligen tills nästa avsnitt kommer ut!

One tree hillOne tree hill

2. One Tree Hill är ju såååå bra. Har sett alla säsonger och alla avsnitt nästan 2 gånger. 

Stelena <3 | via FacebookUntitled

3. Vampire Diaries är också en av favoriterna- Längtar tills nästa säsong komme ut :) 

Likes

Comments

Sitter i bilen och ska lämna av brorsorna på deras läger. Sedan ska jag o mamma åka och handla inför ikväll då jag, mamma och pappa ska ha en taco kväll! Annars händer det inget mer under dagen vad jag vet :)

Likes

Comments

Under brorsornas innebandy var jag uppe hos farmor o farfar och hade det mysigt. Resten av kvällen har jag suttit i soffan med familjen o kollat fångarna på fortet.

Ska se klart det o sedan ska jag kolla 17 again. Får se hur länge jag orkar sedan så blir det natten.

Sista för idag därför säger jag godnatt :)

Likes

Comments

Något jag har känt nu det sista är att jag vill verkligen uppdatera min garderob. Jag vill ha vita byxor och massor av snygga nya toppar/blusar. Jag älskar några i skolans stilar och önskar verkligen att jag hade kläder som dom. Bara det att oftast är jag inte inne i stan där typ dom bästa affärerna finns o annars har jag inte pengar. Här är saker jag vill ha (men som jag inte kommer köpa dock)! 

Klicka på bilderna för att komma till det

DSC_0429DSC_0137

Likes

Comments