Rykten sprids jävligt snabbt! Det tar inte mer än en dag så har det gått ut till i alla fall 50-100 personer. Det värsta är att alla även tror på det. Jag menar ärligt ? Alla rykten jag pratar om är inte bara om mig utan även andra personer som jag har hört saker om! Jag tror inte på dem men det är svårt att inte göra det. Saker man hör från andra om någon och man inte vet om det e samt eller inte..
Sen dom personerna som säger att dom inte ljuger och att man kan lita på dem men efter ett tag så är allt helt annorlunda. Man har aldrig kunnat lita på dom men ändå säger dom att man kan det! Det som skrivs på sms kan man inte lita på till 100%! För att jag ska kunna tro på nånting helt och hållet ska jag behövt höra det antingen via telefon eller personligen! Inte på sms eller via någon annan person!

När man e på sånt här humör och typ verkligen inte orkar med massa folk så kommer man till skolan och träffar dom i klassen. Dom gör en alltid glad och jag älskar dom för det! Ni vet vilka ni är! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Orkar inte blogga just nu. Inget e bra typ!
E typ sur på alla och hatar alla och bara e allmänt arg, irriterad och ledsen. Känns som alla typ e sura på mig och allt. Och jag e sur på nästan alla också! Asså folk bara är som dom är.. Vissa tror dom e så jävla coola och liksom smsar med en men säger inte ens hej när man ses eller träffas eller nånting! Å såna som bråkar via sms eller nåt men sen tror att allt är bra nästa dag och kommer fram i skolan och snackar med en. Eller såna som smsar om typ allt och säger massa saker och sen är det inte som man känner varandra eller ens har sagt hej på sms liksom!  
Bloggar när humöret e bättre och jag inte e alls lika sur och allt detta skit är över!!

Men sen finns dom 2 personerna som alltid finns där som jag typ inte kan bli sur på verkligen! Puss på er! no
 

Likes

Comments

Hade våffel middag idag, har alltid det när jag fyller år och det är sjukligt gott! Ska fixa mig för sängen och sedan kolla shf och musik!!

Ska inte till skolan imon på morgonen så jag får typ 2 timmar sovmorgon vilket verkligen behövs nu! Så har bara 2 lektioner imon haha! Höll på att somna på bussen efter skolan ... 😴

(Födelsedags presenten från mamma och pappa, älskar den men inte haft råd med den innan!👌)

Likes

Comments

För exakt 15 år sedan föddes jag! En fantastisk bra person 👌😄❤

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade vid 6 ungefär och fixade lite. Sen kom familjen ner med en present, en jacka. Sen fick jag även pengar till min kamera samling !!
Sitter i soffan och gör ingenting nu! Ska fixa i ordning mig det sista och sen är det skolan! Ha det 😄

Likes

Comments

Asså e egentligen ens taggad över att fylla år men jaja.. Det kommer bli bra om allt blir som jag tänkt i alla fall wink

Sitter lite forever alone på mitt rum. Skypar med Lukas och sen ska jag även plugga lite inför mitt prov imon! Sen ikvll är det ju träääääning som jag längtat !! Har fått några frågor som jag hade tänkt svara på men gör det i ett annat inlägg sen haha! 

Aja, back to skypningen och plugget nurå !!! angryLikes

Comments

Godmorgon! Igår bloggade jag då inte. Jag hade varken orken eller riktigt tiden!

Skola idag om ingen vet det! Sen vid 8 ikväll då så har jag träning. Pardisco, inte sjukt taggad men det ska nog gå bra!
(Anledningen till rubriken får ni ikväll eller imon när allt är helt säkert)

Puss😘

Likes

Comments

Ligger i sängen med musik i lurarna nu! Ganska trött men det har vart ett bra kalas. Bättre än jag trodde! Puss! 😘

Likes

Comments

Fixade precis i ordning mig. Blir Pll tills klockan 5 då alla kommer!

Bild på min lilla kalas outfit och håret som blev sjukt bra faktiskt! 😄👌❤

Likes

Comments