Kollar X Factor. Ska göra det och smsa resten av kvällen så det blir bra. Skola imon då... Känner att jag behöver lov ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

E hemma nu. Har kollat innebandy hela dagen och inte hunnit blogga. Har inte bestämt mig om jag ska åka och se finalmatcherna sen eller inte, antagligen inte men jag hade gärna velat wink

Vet inte vad jag ska skriva nu men ah! Puss så längeLikes

Comments

Gick upp vid 8 och hoppade in i duschen. Sitter och kollar "smurfarna" nu, grymt bra film. Ska sminka mig och göra lite saker.
Kanske ska träffa en person idag men får se när det närmar sig! ;) Ha en bra Söndag, puss

Likes

Comments

Ska upp tidigt imon för att hinna duscha oså innan det händer saker. Vad tror ni det är? :)

Likes

Comments

Hemma då. Känns som klockan e typ nio. Åkte därifrån vid 7 tiden. Blev hur trött som helst i bilen. E inte lika trött längre men skulle nog kunna somna. Fast det hade ju inte vart bra då hade jag ju typ vaknat vid 6 ;)

Likes

Comments

Har tappat matlusten helt! Var jättehungrig när jag kom hit åt typ 2 köttbullar och kunde inte äta mer. E inte alls sugen på nåt! ...


Likes

Comments

Byxor - Cubus
Kofta - Kappahl
Tröja - Monki
Halsduk - Gina Tricot

Likes

Comments

Asså seriöst. Kom och hjälp mig någon!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan verkligen inte sluta skratta. Jag tänker inte ens på nåt roligt, försöker sjunga = börjar skratta, försöker prata i telefon = börjar skratta. Jag kan verkligen inte göra nånting utan att börja skratta. Tänker inte ens på nåt roligt! 
 

Behöver hjälp!!! NÅGON GULLIG PERSON KOM OCH HJÄLP MIG!!!!!heart

 

Likes

Comments

Hej alla fina människor där ute. Funderade förut på att ta bussen och kolla innebandy. Men ångrade mig och orkar inte stressa till bussen nu så det blir att stanna hemma hela försmiddagen! 

I eftermiddag åker vi då till mormor och morfar och äter middag. Ska stanna och handla lite på vägen för jag behöver lite saker oså. 

Sitter nu och bara tråkar lyssnar på massa musik och smsar! Vill så gärna träffa nån men som sagt så orkar jag inte stressa till bussen wink Smsar med dom härliga människorna istället då. 
Vill bara säga också att jag inte har några planer inför imorgon men måste iväg nånstans för vill inte ha en tråkig hemma dag! Så åker nog och träffar några människor, eller nån människa. 

Tråkigt inlägg jag vet men jaja! Tog lite bilder förut. Puss! heart

Likes

Comments

Lördag! Ska bara vara hemma hela förmiddagen och senare ska vi till mormor och morfar för att äta middag! Hade hellre gjort annat men visst! Bloggar senare, pussii

Likes

Comments