Det börjar positivt här på bloggen, eller inte haha. Jag har varit sjuk både igår och idag, så jobbigt. Jag kan verkligen inte beskriva hur jag känner mig men det är ungefär som migrän huvudvärk, alla har säkert inte haft det men kortfattat har man otroligt ont i huvudet, orkar inte göra någonting utan bara sover. Det var som värst igår, idag har det varit lite bättre.
Men eftersom jag känner mig bättre idag blir det skola imorgon, jag missar så otroligt mycket bara på dessa två dagarna jag varit hemma.
Men tyvärr kan jag inte hjälpa att jag är sjuk.. Det är bara att bli frisk, komma på nytt och ta nya tag.

Idag har jag haft en dag med bara focus på mig själv- druckit te, ätit suuuper goda blåbär, fixat mina ögonbryn och haft ansiktsmask. Men pricken över i:et är ändå att bara sitta i soffan och kolla youtube hela dagen, så skönt & välbehövligt!

Likes

Comments

Hej på er, välkomna till min blogg vad kul att ni tittar in här! Min första blogg och mitt allra första inlägg, känns häftigt. Men ha lite överseende, hehe.
Lite om mig då..
Mikaela Nilsson heter jag, är 17 år (fyller snart 18!!!!) och bor i Skåne. Jag går andra året på gymnasiet där jag går Barn & Fritid, varför det vet jag inte riktigt men vill iallafall jobba med människor i framtiden, så lite koll har jag ändå haha.
Men här på bloggen har jag tänkt att ni ska få följa med mig i mitt liv helt enkelt, alltså ingen speciell inrikting.

Jag hoppas att ni är lika taggade som jag, för nu kör vi!

Likes

Comments