Vad ska man ens skriva i sitt första inlägg?

Hejsan:)

Detta är mitt fösta inlägg vilket du förmodligen förstår, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag tänkte iallafall försöka förklara vem jag är och varför jag startar denna bloggen.

Jag är en tjej på 18 år som pluggar Teknik, samhällsbyggande, inte mitt bästa val direkt...

Något som under de senaste åren har vuxit fram som ett stort intresse är träning och hälsa. Visst jag har tränat under hela mitt liv i olika aktiviteter, men det var inte för ens jag var tvungen att sluta på handbollen, som jag spelat i ca 9 år, p.g.a knäskador i båda knäna som jag började fokusera på vad jag faktiskt tränade. Efter det så var väl träningen lite främmande, jag visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp mina pass efter mina begränsningar. Så jag fick helt enkelt börja samla på mig lite fakta.

För ungefär ett och ett halvt år sedan så tog jag beslutet att sluta äta kött och kyckling, för djurens skull. Jag äter fortfarande fisk och det har jag lovat mina föräldrar att jag ska göra så länge jag bor hemma och än så länge är det bra för att jag har en sort av IBS som gör att jag inte kan äta en del saker, som t.ex. gluten, lök, mjölkprotein och massvis med andra saker, det senaste jag kom på var ananas. Men det har gjort att jag verkligen fått lära mig vad jag ska äta och hur min kropp reagerar på det.

Nu för tiden kommer min mat inspiration från Paleo-dieten och för efterrätter och sötsaker från raw vegan. Jag är KÄR i frukt, bär och nötter. Shiiet allstå, jag råkar rätt ofta äta liite för mycket av det, men men så kan det vara ibland;)

Känns som att jag skrivit min livshistoria nu så jag tycker att vi går vidare till varför jag startade denna bloggen. Jag vill kunna dela med mig (inte för att någon kommer läsa, hahah) av hälsosamma tips på maträtter och alternativ för till exempel snickers och andra goda sötsaker. Kanske delar med mig lite av min träning osv.

Nu blir inlägget för långt så här får ni se några av mina favorit bilder:)) (helt random)

Det var allt jag hade att säga för denna gången, ha de bra, nu ska jag äta en banan.


Gillar

Kommentarer

Instagram