Utflykt till pride

Igår var en riktigt mysig dag! Jag var dock väldigt trött efter bröllopet och eftersom jag inte kan sova länge så gick många timmars sömn förlorad. Men i vilket fall som helst så spenderades dagen med Matti och Zaid. Den börjades med att jag tvingade med Matti till Center Syd klockan 10. Hon blev inte jätteglad över det eftersom för henne var det väldigt tidigt:/. Efter det stack vi in till Lund och mötte Zaid på Centralen för att gå och äta lunch, det blev bakad potatis på grafitti. Efter det åkte vi hem till Zaid för att han skulle hämta något att dricka... Han tar det här med sommarlov som en enda lång fest, hahaha.

Sen drog vi vidare till Malmö dör vi skulle till folkets park, meningen var att vi skulle spela minigolf men slutade med att vi åt glass. I folkets park var det fullt upp med pride firandet, vilket jag tyckte var jättekul för jag har alltid velat vara med om det! Sen kollade vi på paraden. En rätt äcklig sak som hände sen var att en vuxen man hade varit med om en olycka, alltså skitit ner sig, och när vi skulle gå så skulle han oxå gå, han gick överallt där vi gick, tillslut kastade busschaffören av honom.

Jag var hemma vid 16 och hade bokat ett spinning pass kl 17.30 så det blev att byta om och äta en halv grape frukt, jag är beroende av det nu. Passet gick RIKTIGT BRA, min puls var där jag ville att den skulle vara, det trodde jag inte när jag gick in i salen eftersom jag inte kört spinning på ett tag. Det har varit svårt att boka in pass med mina jobbtider.


Gillar

Kommentarer

Instagram