TRÄNINGSVÄRK!! + helkropps träningspass

Mina ben fick sig en rejäl omgång igår. Först och främst låg i rabatter hemma hos farmor igår och tog bort ogräs, eftersom det var så varmt så kändes det som ett träningspass. Senare så tyckte jag att jag och mamma skulle ha ett litet "träningsläger" utomhus i vår trädgård. Tro mig, det passet blev jobbigt. Jag tycker om att köra pass som får hela kroppen att jobba och får upp ens puls.

Uppvärmning:
20 min löpning

Träningspass helkropp:
20 kettlebellswings
10 burpees
15 jump squats
20 armhävningar

Gör alla övningar utan vila och gör sedan om det 3 eller 5 gånger!

Avslutning:

Rusch med motstånd: går ut på att man har antingen ett gummiband eller hopprep över höfterna som den andra håller i (som tyglar när man rider) och sen ska man ta sig så snabbt man kan en sträcka medans den andra håller emot. 5 gånger var!

1 min planka
1 min 90 graders jägarvila

Antingen så kör du endast övningarna 1 gång eller 3 gånger.

Glöm inte att stretcha!!

På kvällen sedan hörde Matti av sig och vill ut och åka rollerblades, så vi åkte omkring i ca 1 timme och en halvtimme.

Jag måste säga att jag är ganska nöjd över dagen igår med tanke på att jag var i rörelse nästan hela tiden, får se hur det blir idag. Jag är faktiskt ledig så tänkte gå långa rundor med Bolt och sticka till gymmet och köra lite överkropp eftersom jag måste vila mina ben.


Mina väldigt fina kläder som jag använde i rabatterna och sedan tvingades gå in i affärer med när jag var helt jordig..:/

Men ha en riktigt bra dag<3 jag tänkte göra frulle nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram