Motivation...

Det var ett tag sen nu, hahah. Jag har köpt en ny dator iallafall, en som ska fungera mycket bättre än min tidigare, jag har även fått sommarlov och jobbat en hel del. Känns faktiskt skitbra att jag fick ett sommarjobb, så nu hoppas jag på att mina arbetsgivare är nöjda med mig så at jag får ett helgjobb senare.

Under denna tiden när jag inte uppdaterat alls så har mina matvanor inte varit de bästa. Det har varit midsommar, och då har jag som uppgift att baka, och jag kan inte baka utan att själv smaka;) Och nej, det blev inget utan socker. Mina gäster och min familj är enormt skeptiska mot dessa här "hälsosamma" bakelserna. Sen efter midsommar har jag slarvat något enormt. Men helt ärligt, skitsamma det är så livet fungerar. Men jag börjar iallafall att komma tillbaka igen. Träningen går bra, varje pass jag kör oavsett det är ensam eller ett gemensamt pass så går det skitbra, svettas som en galning och har träningsvärk efter, det känns bra.

Träningstips: Om du känner att din träning inte var speciellt bra, att du inte fick ut det du ville, gör något som du vet att du vet att du verkligen får till den svettiga delen iallafall. För mig så räcker 30 min på stairmaster maskinen. Vill jag få den ännu intensivare så sätter jag ett mini gummiband runt benen så att rumpan får jobba dubbelt så mycket.


Gillar

Kommentarer

Instagram