Lyckad helg! (håller inte koll på dagarna)

Jag har redan berättat om Lördagen, 50 års festen. Söndagen var det fest då också, det var inte så mycket folk men det var mysigt, vi hade väldigt kul. Måndagen sen skulle jag jobba, det kändes rätt tufft att gå upp kl. 8, jag brukar ju vara uppe senast kl. 7. Trött var jag på jobbet kan jag säga... Jag sitter i kassan på Ica, så det gäller att kunna vara trevlig och glad oavsett hur ont i huvudet man har eller hur dryg kunden är, hahah. Nä men jag jobbade bara ett kort pass, 4 timmar, så det var lugnt. I natt sov jag hos Johannas syster med Johanna och Clara, Johanna passar hennes lägenhet medans hon är borta. Måste bara tillägga att jag har enorma myggbett på mina fötter, plus blåsor på båda hälarna... Det var iallafall mysigt med en liten tjejkväll!

Nu tänkte jag presentera några bilder från lördagen tills idag:)

Dessa bilderna är från Lördags. Jag brukar få äran att fixa mammas hår när vi ska iväg någonstans, denna gången blev det bara lockar. Temat på festen var rosa, därav den rosa skjortan, personer som känner mig vet att jag aldrig använder rosa kläder i princip och att jag alltid varit lite emot färgen rosa.

Dessa bilderna är från Söndags, en mycket lyckad kväll:) Bara ta ett ögonblick och kolla på Mackans huvudfärg, visst ser det ut som att hans huvud kommer sprängas? hahahaha stackare.

Vem älskar inte frukt, detta var orsaken till mina blåsor på hälarna... Jag gick till Ica och handlade lite frukt och en sallad till mig, och jag kan ju säga som så, det var långt att gå:/ Men det var värt det, jag älskar ju att promenera. Melonen var dock enormt konstig, den var ljusrosa och smakade lite som gurka, vet inte om den var helt mogen.

Gillar

Kommentarer

Mayagustafson
Mayagustafson,
Bra inlägg! Fortsätt som du gör😍
nouw.com/mayagustafson
nlzzn
nlzzn,
Tack så jättemycket!<3
nouw.com/nlzzn

Instagram