Lite utav min dag

Hej hej:)

Idag ringde min väckarklocka 6.30 och det betyder att jag ska ut på min morgonpromenad med min hund, Bolt. Jag tycker att det är enormt skönt för hela kroppen att komma ut på morgonen innan dagen "startat", rensa tankarna, fokusera på det jag vill och samtidigt röra på mig lite. Idag blev min promenad en timme och vi stötte på kor, de stod vid stängslet och tittade på oss medans vi gick förbi.

Sen var det dags för skola, hade bara en lektion och alltså... VÄDRET!? Jag gick i klänning, bara klänning och jag var varm. Det kändes nästan konstigt att gå ut utan jacka. Nu skulle tydligen vädret hålla i sig ett tag också vilket är undeeerbart.

Min träning idag blev spinning. Jag gick dock dit med helt fel inställning, jag tänkte att det redan var kört och att det skulle gå dåligt. Men passet gick bra, faktiskt. Det rann svett av mig och det är jag nöjd med. Jag kan inte gå från ett träningspass utan att svettats ordentligt för då känns det inte som att jag tränat tillräckligt och det är spinningen perfekt för.

Passet körde jag med Clara, detta är gamla bilder men tyckte ändå att jag kunde lägga ut dem.

Detta var min kvällsmat, väldigt enkel, väldigt god och väldigt näringsrik. Det är Bakad Sötpotatis med Tonfiskröra och till det en liten sallad med grönkål, zucchini och aubergine.

Ha det bra. Tror jag ska äta en banan nu:)

Gillar

Kommentarer

Instagram