Idag är ingen vanlig dag...

...För idag är det världens finaste mammas födelsedag. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan min mamma, hon ställer upp i alla lägen och gör allt för att muntra upp andra. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag haft det lite tufft de senaste dagarna, då har mamma varit där, hon har sett till så att jag gör saker och får tankarna på annat. superhjälten ska jag kalla henne, hahaha.

När det är dagar som man ska fira så brukar det kretsa kring mat, för mat är väl det bästa som finns eller. Om man då försöker att dra ner på det onyttiga så kan sådana dagar ställa till det för dig. Egentligen bara mentalt. Om du lever en livsstil som är hälsosam, du motionerar och äter bra och näringsrik mat större delen av tiden så kommer en sådan här dag lite då och då inte vara något problem. Det är okej att festa till det, så gör det när du har chansen!

Så idag hade jag tänkt att baka en sommartårta av maräng med jordgubbar, mammas önskemål. Sen tänkte jag även baka en sockerfri, glutenfri och mjölkprodukts fri bär paj. Tror det kommer bli superbra. Delar receptet på pajen här senare.

Igår bloggade jag ingenting, jag hade dock fullt upp. Jag började dagen med att sticka till gymmet, stod först i trappmaskinen i endast 10 min för att värma upp inför ett tabata pass på 30 min. Jag kan säga som så... Det var jobbiga 30 minuter. Sen så blev direkt hem, duschade och sen vidare iväg med mamma för att handla en present till dem som vi skulle till på kvällen. Efter det så åkte vi hem och hämtade Anton, min lillebror för att sedan åka till "Linnea & Basilika" (MITT FAVORIT MAT STÄLLE!!). Anton bjöd oss på lunch där, trodde inte ens att han tänkte i dem banorna. Sen var det raka vägen hem och sedan vidare till mitt jobb, endast 4 timmars pass vilket var tur eftersom jag nästan somnade i kassan. Jag gjorde även bort mig en hel del när jag sa fel saker, ramlade nästan av stolen för jag fastnade med benet, gjorde skumma grimaser så folk som gick förbi stirrade lite konstigt på mig och att jag började skratta lite när som helst eftersom jag var så trött. Efter jobbet så fick jag skynda mig hem för att byta om och sedan köra hem till min familjs kompisar där vi åt och spelade kubb och hade det jättetrevligt!

Idag vaknade jag upp med en HEMSK träningsvärk, just saying.

Gillar

Kommentarer

Instagram