Hur tränar man armar?

Så jag tog mitt tips som jag skrev igår om att ställa mig på stairmaster maskinen ett tag eftersom jag inte riktigt visste vad jag tänkte träna efterråt, eller jag visste att jag tänkte träna armar och axlar. Men ska jag vara helt ärlig så är jag inte så jätte peppad på att köra bicepscurls eller armhävningar (kan vara för att jag suger på det). Mitt fokus på träning har alltid legat kring mina ben magträning. Eftersom jag gått på rehab så länge med mina knän för att bygga upp muskulaturen kring knäna så blev det prio nummer ett. Men nu när jag inte har lika ont så kan det ju vara dags att ta tag i mina armar och axlar.

Jag håller på att leta efter armpass som passar mig, så att jag tycker att det är kul, det är ju trots allt det viktigaste. Så jag experimenterar en del.

Tedde kom hem till mig igår, vilket var kul eftersom han varit borta svinlänge:( Han ska iväg snart igen så nu när han är hemma så får jag väl tvinga honom att göra ett armpass till mig, haha. Uppdaterar här sen ifall det blev något bra av det:)


Gillar

Kommentarer

Instagram