EN LITE ROLIGARE SALLAD

Ibland kan jag sitta och fantisera om en sallad och verkligen vilja ha den, men andra dagar är det inte lika frestande, då är det superbra när man kan spicea till den lite;)

Ett av mina tips är att steka upp den och ha i krossade tomater då blir det som en gryta. Det blir en helt annan smak och den blir varm. Temperaturen på mat betyder väldigt mycket, jag kan känna vissa dagar när jag är sugen på kall mat eller när jag är sugen på varm. Det bästa med denna "sallads-grytan" är att man kan ha i vilka grönsaker man vill och vilka kryddor man vill.

Min sallad var en sallad från igår med: grönsallad, paprika, avokado, tomat, gurka och svamp. Sen tillsatte jag kidneybönor och krossade tomater, SUPERGOTT!!

Jag har faktiskt bakat en blåbärscheesecake som är utan gluten, mjölkprotein. Den är på sätt och vis paleo inspirerad och nästan vegansk. Jag hade i honung men den kan man byta ut till agave sirap. Jag improviserade med det vi hade hemma men jag blev inte helt nöjd, så därför kommer jag inte dela med mig av den än;)

Gillar

Kommentarer

Instagram