En aktiv vardag och positivitet

Det är inte alltid så att man känner för att dra till gymmet, och det ska inte alltid behövas. Ibland räcker det med att man varit aktiv under dagen. Som jag skrev igår så har jag verkligen försökt att få min vardag mer levande genom att hitta på saker som inte är att sitta still framför en skärm, jag tycker det blir så deprimerande och negativt på något sätt, och det är inte så vi vill ha det, vi vill vara fyllda av positiv energi.

Jag tycker själv att det blir roligare att umgås med personer när man hittar på något, det blir betydligt mer givande.

Så några tips på vad man kan hitta på är:

- Det är ju stekhett ute, så stick och bada och simma en runda. Både svalkande och bra för hälsan.

- Hyr en kanot och paddla i fin natur och njut. (Min favoritsysselsättning)

- Åk till något fint naturställe och promenera, ha med en picknick med frukt och liknande så .blir det alldeles perfekt!

- Träna tillsammans. Jag köpte precis hem boxningshandskar och mitsar så att jag och min bror framförallt kan träna tillsammans här hemma i trädgården vid poolen. Boxning är faktiskt väldigt kul, det får mig att slappna av, då jag får ut all min aggression haha.

-Dra ihop ett gäng och spela volleyboll eller något.

En annan sak som jag märkt är hur viktigt det är med positiv energi! Energi är något som smittar av sig och påverkar folk i sin närhet. Ingen vill väl påverka någon negativt? Så omgiv dig av positiva människor som inte klagar på allt, utan som ser livet som kul och kan skratta ihop med dig. Tänk vad kul man kan ha då:)


Gillar

Kommentarer

Instagram