Detta året är ett stort ÅR!

Jag tar studenten detta året... SJUKASTE. Det jobbiga är, jag har ingen jäkla aning om vad jag vill göra eller jobba med och det stressar mig något enormt! Jag väljer därmed att fokusera på det roliga detta året, så som:

Prag-resan som jag gör med mina kompisar. Jag går i skolan i Lund och där har man som "studentresa" att åka till Prag för att festa en vecka ungefär. Jag längtar något extremt för att jag får umgås med mina favoritmänniskor dygnet runt i en vecka, hahaha tagga kaos och växande irritation, vi kommer garanterat vara trötta på varandra efter den resan;)

SuperBowl: Detta var ett utav mina mål förra året, att komma med i SuperBowl. Det är en rugby match som är mellan Spyka (Katedralskolan och Spyken) och Polhemskolan. Med detta så kommer även en massa fester och annat skoj:)

Balen: Välja klänning, göra sig fin och bara leka prinsessa. GOALS.

Studenten: Att bara känna att man klarade av det och att man är fri. (Fram tills man kommer på att man måste skaffa jobb)

Allt detta jag har att se fram emot pågår endast fram till sommaren, den 12:e Juni då min student är. Efter det har jag ingen aning om vad som väntar... Spännande.

Gillar

Kommentarer

Instagram