Det här med värme.. plus "cheat day"

Jag vet att jag inte ska klaga på att det är så varmt och fint väder, men jag kan inte sova... det blev en morgonpromenad kl 6 som jag fick med Tedde på, haha han blev nog rätt irriterad. Så det blev kanske bara 4 timmars sömn och jag är TRÖTT nu!

Just nu är jag på kalas, min kusin fyller 12. En sak jag tycker är så svår när man är iväg och ska äta är hur jag ska anpassa mig och min kost. Att avstå från köttet är lätt för de flesta vi umgås med vet att jag inte äter det och om inget annat kan jag bara höra med dem vad som bjuds på så kan jag ta med eget som passar till det. Det svåra är att avstå från allt det andra som jag själv väljer bort eller inte riktigt tåler eftersom min mage är så känslig. Som t.ex. Pasta, ris, lök, gluten och mjölkprodukter. Det brukar alltså sluta med att jag tar med mig eget eller så äter jag det ändå och kallar det för en "cheat day". Så jag får skylla mig själv när jag får ont i magen. Det kanske inte är rätt att kalla det för det eftersom jag associerar cheat day som att jag äter onyttiga saker eller socker. Egentligen hatar jag att säga att jag får ha dagar då man kan äta skräpmat eller godis, för det finns så mycket godare saker att äta med så mycket bättre innehåll som jag kan äta ändå och slippa det dåliga samvetet. Det är sådana tips och recept som jag vill kunna dela med mig av.

Detta var det jag åt ikväll. Visst där är mycket jag inte riktigt tåler men jag måste säga att det var riktigt gott så det gjorde min faster mycket bra:)

Nu ska jag vara lite social så ha det bra<3

Gillar

Kommentarer

Instagram