Det gick bra! + vampyrer.

Insättningen av hormonspiralen gick bra! Jag kan inte förklara hur skönt det ska bli att inte behöva komma ihåg att ta mina p-piller. Själva insättningen tog max 10 minuter, så det gick väldigt fort. Måste dock säga att det gjorde rätt ont, smärtan var väldigt konstig, det var som en riktigt jäkla hemsk mensvärk och det är jag inte van vid nu när jag haft mina p-piller. Men det gick bra, smärtan satt kvar i ca 2 timmar efter och sen så kändes det bara när jag ansträngde kroppen. så det kommer förmodligen gå bra att spela Åhus!

Efter insättningen så köpte jag en vattenmelon och sedan gick jag hem till Clara för att träffa henne och Johanna och planera lite inför Åhus men även för att prata lite om kräftskivan vi ska ha ca en månad. Det var mysigt med lite kvalitets tid med mina girlfriends.

Jag har iallafall bestämt för att ha vilodagar fram till på lördag och åhus, jag känner hur trötta mina muskler är efter veckans träning och jag vill absolut inte känna mig trött i helgen, jag ska vara fit for fight! Jag ska bra mat, vilket jag i och för sig redan gör men jag ska se till att äta lite förebyggande, både för magen och så att jag har mycket energi. Eller egentligen, vem försöker jag lura, jag kommer ändå bara äta en jäkla massa bananer:")

Jag har börjat kolla på en ny serie, vampire diares, hahah som alla redan hört talas om. Jag tycker den är rätt bra men jag får mardrömmar av den, vaknar varje natt för jag tror att en vampyr står och kollar på mig. Jag har alltid trott på övernaturliga väsen och jag är ett stort fan av horoskop. Skulle inte förvåna mig om det finns vampyrer på riktigt.


Gillar

Kommentarer

Eloiseforsell
Eloiseforsell,
vad bra att du hade ont så kort, jag hade ont i ca 2 veckor efter!
nouw.com/eloiseforsell
nlzzn
nlzzn,
Stackare:(
nouw.com/nlzzn

Instagram