Dagen igår!

Så igår var en ganska hektisk dag faktiskt. Jag började med att vakna, såklart, ahhaah nä men jag skulle börja jobba kl. 10 så på morgonen tog jag det lugnt, kollade lite på vampire diares och gjorde mig iordning. Jag jobbade bara till 14 så det var en lugn dag. Efter jobbet stack jag hem och åt lunch och sedan stack jag till elgiganten där jag träffade Matti. Jag hämtade ut ett ut printat foto av min mormor och morfar som jag tog på dem för någon dag sedan. Sedan handlade jag en ram till den och även lite smink och ansiktsrengöring. Juste jag har börjat sminka mig igen. Orsaken till att jag slutade var för att jag ville se ifall min hy blev bättre av det, det blev den inte. då kan jag lika gärna sminka mig igen eftersom jag älskar ju smink!

Efter det så stack jag hem och fixade fotot och ramen och sedan stack jag hem till mormor och morfar och gav dem fotot, jag tror att de blev glada:) Väl där så hjälpte jag mormor att välja klänning till ett bröllop för min kusin, vi kom även fram till att vi ska till ett köpcenter idag, vilket jag ser fram emot.

Senare på kvällen så bar det av mot Barsebäck där mina kompisar tältar... Helt ärligt? Vem tältar ens när det står väderprognosen: REGN OCH ÅSKA!? Jaja jag stack hem på kvällen så jag stannade inte kvar. Dock så gick avgasröret sönder när jag körde dit på moppen så den låter hemskt mycket när jag kör. JAG LÄNGTAR TILLS JAG TAGIT MITT BILKÖRKORT!!!!!

Gillar

Kommentarer

Instagram