Camping och nakenbad.

Fredags till Lördags spenderades i ett tält med Morris, Filip och Isak. Det började inte speciellt bra för oss, grillen vägrade först att fungera och sen så kom där fyra äldre personer och sa att snart kommer det hundra pers till för att lyssna på en snubbe när han skulle spela gitarr. Precis på den platsen vi var och tydligen var det alltid samma dag varje år, så vi fick flytta tältet en bit. Det gick ju bra, och medans vi flyttade på tältet så fick grillen glöd, så det var kanske menat för oss att vi skulle byta plats, hahah. Deras spelning pågick iallafall till kl.21 så medans deras gitarrist spelade på så grillade vi korv. Jag hatar korv, är typ rädd för korvar eftersom man har hört så mycket äckligt om korvar, så redan innan jag slutade äta kött så hade jag inte ätit korv på flera år. Men jag var verkligen sugen på korv i bröd, så jag grillade vego-korvar.

Efter vi ätit så gick vi in i tältet och bara pratade och hade det mysigt och helt plötsligt hade alla gamlingar försvunnit och det hade börjat bli mörkt. Jag fick då en riktigt bra idé... Vi tältade nere vid havet så varför inte bada nattabad, så det fick bli lite nakenbad där mitt i natten. Jag har med det på min bucketlist så det var ju skitbra att jag kunde bocka av det nu.

Sen gick vi och la oss, men ingen av oss kunde somna så vi låg bara och var störiga mot varandra, men det var kul iallafall.

På morgonen sen så packade vi ihop rätt tidigt för alla ville hem så fort som möjligt, hela dagen gick ut på att kolla serier och gå med Bolt för att sen köra och hämta farmor och äta på resturang för att fira hennes födelsedag. Restaurangen heter Lucy´s. Jag tog en fiskburgare och till efterrätt en MEGASTOR bananasplit. Jag tänkte först att jag kunde ju dela den med någon men ingen annan ville ha så jag åt hela själv, hahahhaha. Men vadå, det är ju sommarlov;)

Nu kommer det några bilder:)

Detta var maten jag åt på restaurangen och jag blev riiiktigt mätt!

Gillar

Kommentarer

Instagram