Brunch och sleep-over!

I tisdags hade jag inget inplanerat men det slutade med att åkte ner till Barsebäcks hamn för att umgås med Emelie, vädret var kanon så vi passade på att bada i havet och sitta där och snacka ett tag. Efter det stack vi till Center Syd för att Emelie hade ett ärende. Jag har aldrig varit den personen som bryr mig om min bränna och hur brun jag är, men jag måste bara säga att jag är enormt blek, nu har jag ju dock jobbat hela sommaren inomhus och vädret har inte varit speciellt i topp så vi kan skylla på det, hahah.


Johanna min kompis fick äntligen tummen ur röven och anordnade en brunch för ett gäng tjejer eftersom hon fyllt år. Där fanns otroligt mycket gott och jääklar vilken matkoma jag hamnade i... Bara skåda detta liksom!

På kvällen på onsdagen så skulle jag ha en sleepover med Maria och Isak, har inte träffat dem på enormt länge vilket är synd för de är sjukt härliga. Vi skulle egentligen se en film men vi hade så mycket att prata om så att ingen hängde med i filmen. Jag testade även att locka Marias hår med en penna och plattång och det blev sååå fint!!!

Igår körde jag intervall träning i skogen för jag vill verkligen förbättra min kondition, så det ska bli mitt nya mål. Idag direkt efter jag stuckit hem från Maria så stack jag och pappa ut och sprang, det gick inte bra alls.. Jag hänger verkligen inte med honom. Jag ska börja springa oftare så att jag någon gång kan slå honom:)))

Gillar

Kommentarer

Instagram