Åhus 2017

Igår var det dags för mig att spela handboll igen. Fantastiskt kul att få känna den speciella känslan av att göra något som man verkligen älskar. Handbollen var ju trots allt en enormt stor del av mitt liv! Jag och mitt lag Piggelinarna ställde upp som ett motionslag, vilket betyder att det är endast "pensionerade" spelare eller personer som aldrig spelat innan får ställa upp. Det bästa med igår var få spela ihop med Clara igen, min bästa vän. Vi spelade i samma lag i 7 år innan vi gick till olika klubbar, men en sak är säker, vi kan fortfarande spela ihop, hahaha.

Vår tränare detta året var Marcus, vi brukar ha Blondie som tränare men han blev uttagen till något viktigt med innebandyn, han är en mycket duktig innebandy målvakt. Det var synd att han inte kunde vara med, men det var kul att Marcus följde med istället.

Ett av lagen vi mötte hade en sådan sjuk taskig attityd. De ledde rätt stort och ändån försökte de psyka oss och trycka ner oss. Jag tycker inte att sådant är ok. Man spelar för att ha kul, och framför allt i motionsgruppen, visst jag förstår självklart att alla vill vinna men är det inte roligare att vinna om man vinner på ett snyggt och ärligt sätt? Vart tog den härliga sportsandan vägen liksom?

Vi tog oss iallafall till A slutspel, vilket var mycket bra kämpat. Sen åkte vi tyvärr ut i första slutspelsmatchen mot "Lemon-Lime", och en av deras spelare är min kusins flickvän. De var vörda att vinna och de spelade mycket bra så det gjorde inget att vi åkte ut mot dem! Fast jag hoppades på att de skulle få möta laget med den dåliga attityden och att Lemon-Lime skulle krossa dem.

Imorse vaknade jag upp med en HEMSK träningsvärk i hela överkroppen, min nacke fick sig en hel del smällar så jag har rätt svårt för att röra på huvudet. Jag ska jobba idag, hoppas att det går bra, hahah.

Juste, igår firade min mormor och morfar bröllopsdag, de har hållit ihop vääldigt länge och jag är så glad för deras skull. Tänk ändån att de hittade varandra så tidigt. "What´s meant to be, will be". Jag älskar mormor och morfar iallafall, båda två är helt fantastiska! Tyvärr kan jag inte följa med och fira dem idag, eftersom jag jobbar, men jag håller på att fixa en överraskning till dem!

Gillar

Kommentarer

Instagram