Header

Ridbanan hade tyvärr frusit så tanken blev att skritta fram ute och sedan rida lite lätt i ridhuset. Men det blir ju inte alltid så som man planerat och idag var just exakt en sådan dag. Vi började ju med att ​skritta​ studsa o fara runt ute mellan vägar, åkrar o skog men denna gång av ren glädje o överskottsenergi (innan har han rest sig bara för att vara dum) vilket är ett framsteg iaf. Sedan in i ridhuset där Pålle la om planeringen till att öva skolor ovan mark vilket jag sedan satte stopp för. Vi vill inte ha någon skadad ponny men heller inte någon skadad ryttare eller hur? 

Så vi fortsatte med longering och han fortsatte med sina skolor ovan mark, matte blundade och höll tummarna att det skulle sluta bra. Sånt man verkligen inte vill se sin otursfågel till ponny göra!

Upp och hoppa igen efter ca en kvarts longering och denna gång hade han iaf alla benen på backen men herre gud va pigg han var- FORTFARANDE?! 

Sen kom detdär matte inte ville veta av, hans ben som varit skadat så länge va svullet...men vi får hoppas att det inte blir något av det *peppa peppa ta i trä*. 

Pålle var iaf väldigt nöjd över sig själv efter dagens pass  ♥︎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Förra gången jag kom tillbaka hit var kanske inte i bästa tidpunkt, har varit sååå mycket i skolan nu och kommer även vara nästa vecka men hoppas att det ska gå bättre denna gång.

I torsdags var jag och tränade för Eva-Karin igen vilket gick lite lagom bra men jag var jättenöjd för eftersom allt inte bara flöt så fick man många tips och lärde sig något enormt mycket. Film kommer nog i början av veckan.

Idag har jag städat rummet så nu är det fint igen, övningskörde även i förmiddags och nu väntar stallet och en massa plugg. Tänkte åka ut nu när det är ljust för att förhoppningsvis rida på ridbanan då den varit väldigt fin det sista. Hoppas nu bara det inte blivit totalt förstört efter gårdagens spöregn men isf får vi försöka oss på en skogstur (om det nu går).

-Natasja

Likes

Comments

Godmorgon höll jag på att säga med det kanske inte passar in vid denna tid.

Idag så är det mycket att fixas, det blev ju tävling trots allt imorgon och allt som är hemma är fixat. Tänkte åka till stallet efter lunch och fixa iordning lite och sen vid 16 ska vi bygga fram staketet och rida med det innan Pålle får bli badad och friserad och allt ska putsas och packas.

Något som är konstigt är att jag är verkligen CP nervös, jag brukar alltid bli jättenervös mellan att vi lämnat gårdsplan tills jag hoppar upp för att alltid tror att jag har glömt något som är superduperviktig men nu är jag sjukt nervös för jag vill så gärna att det ska gå bra. Men med tanke på Pålles psyke så kan man aldrig vara säker på det, han tror ju han är synsk ni vet ;)

Eva-Karin träningen var verkligen superbra, hon var väldigt noggrann och såg verkligen vad det var som behövdes göra samt anpassade allt efter Pålles skadehistorik och haft kontakt med Pålles veterinär både innan och efter träningen så allt kändes väldigt bra. Försöker redan nu få en plats till nästa träning om 3 veckor så vi får hålla tummarna. Film kommer nog läggas upp under veckan här.


Likes

Comments

Idag är det ingen vanligt dag minsann, idag är det dags för årets första träning med Pålle och för ingen mindre än Eva-Karin Oscarsson!!! Ella ska med o filma som vi hopps kunna ladda upp här.

Pålle har gått jättebra denna veckan men han orkar inte så länge så konditionsträna behövs verkligen. Tänkte lägga mycket fokus på det nästa vecka o försöka att rida ut då, han har ju krånglat där men vi ska iaf försöka.

Matten är tentad, får reda på resultatet på måndag så det ska bli spännande men det kändes ändå lite bra men känner att det kan sluta hur som helst.

Nu ska jag fixa iordning vår outfit ikväll o sedan plugga lite är tanken så hörs!

Likes

Comments

I förra veckan så fick jag äntligen min nya mobil, en iPhone 6s Rosé. Han väntat i månader och min gamla höll knapp ihop samt ingenting fungerade, inga appar, fick inte alla sms eller samtal osv.

Trodde först jag skulle tycka denna skulle bli för stor men är sååå nöjd, den är så fin och det är så skönt att kunna blogga från mobilen (och göra allt annat också för den delen). Att bara kunna ha en helt fungerande assistent mobil menar jag ju såklart.

Nä men kan verkligen rekommendera alla att skaffa er en och ps! Rosén var mycket snyggare i verkligheten ;)

Likes

Comments

Denna veckan, som jag nämnde igår, kommer bli väldigt tuff, mycket i skolan och framförallt mycket viktiga  saker = inget kan bortprioriteras. Sedan ligger jag i valet och kvalet om jag ska våga mig på att starta årets första och sista tävling på söndag. Sista anmälningsdagen är idag och det är ju bara en klubbtävling men jaa... får nog ta och suga på den karamellen lite till. 

Förövrigt ser veckan ut såhär:

Måndag 08.00-16.00 Promenad Pålle Extramatte

Tisdag 08.00-13.50 Jogga Pålle

Onsdag 08.00-15.00 Jogga i skogen (Pålle), DLG Open (fm), Svenskaprov, Engelskaprov

Torsdag X-dag  Träna för Eva-Karin Oscarsson, Tenta matte 1c

Fredag 08.00-16.00 Promenad Pålle, NP Engelska

Lördag jogga Pålle på LRK

Söndag Tävla? Bommar?

Likes

Comments

Hejsan igen!

Bloggen har haft det lite lugnt i några dagar då jag försöker släcka den värsta branden inför nästa vecka. Trodde jag genomlidit två extremt tuffa veckor nu men här kommer en till. Men den kommande veckan händer mycket roligt inom ridningen (berättar mer imorgon) o mycket viktiga saker inom skolan ska göras.

Igår reds Pålle ut utav Jennie i stallet då jag fått lite förmycket problem för att klara av det själv. Tycker det är väldigt bra att kunna ta hjälp av andra duktiga runt omkring sig som man kan lita på. Ett extra tack till Jennie!

Idag ska han joggas mer bommar är tanken lite senare ikväll och idag har varit en riktig "röja-fixar-dag". Rummet är städat, marsvinsburen är städad, större delen av hästgaderoben är tvättad o just nu sitter jag med en massa plugg...uuurk!

Men ska fortsätta nu, ville bara tala om att jag lever!

Likes

Comments