You never stop loving

You don’t love someone because of the future, you love them because of who they are. the idea that people stop loving a person because they are afraid of them not loving them back is weird for me. My love for you is for you.. it isn’t for the future we can have, it is for the person you are right now, I love the person you are right now, not a version of you in the future.

I don’t think we ever stop loving people, we once loved. I just think we learn to love them less, or differently because we view them differently and that is okay. Because unloving a person, is like unknowing a person, deleting them from your memories, since that is impossible the idea that we just stop loving a person doesn’t seem right for me.

If you meet a person and you end up loving them, but they break your heart, or something ells happens that makes your love changes. You still meet them, unloving them won’t change that, they still affected you,

I think we often hurt more because we think we need to move on fast, and we need to delete our emotions for that person, but in reality, I think that is what is stopping us from healing because healing a broken heart doesn’t mean that you need to delete a person or the memory you created. It means accepting that your loved for that person is gonna change, and your view on that person is gonna change.

//Danish

Du elsker ikke nogle på grund af fremtiden. Du elsker dem for dem de er, idea om at folk stopper med at elske en person fordi de er bange for at de ikke elsker dem tilbage i fremtiden er underligt for mig. Min kærlig for dig er for dig. Den er for den fremtiden vi kan hev, den er for den person som du er lige nu, og jeg elsker den person som du er lige nu, ikke en version af dig i fremtiden.

Jeg tror ikke at at vi stopper med at elske folk som vi engang elsket. Jeg tror vi lærer at elske dem mindre eller anderledes, fordi vi ser dem anderledes og det er okay. Fordi at stoppe med at elske en person, er ligesom at stoppe med at kende en person, eller slette dem fra din minder, siden det er umuligt så synes jeg idea’ed om at vi stopper med elske en person virker ikke rigtig for mig.

Hvis du møder en person, og du ender med at elske dem, men at de knuser dit hjerte, eller der sker noget andet som ændre din kærlighed. Du har stadige mødte dem, at ikke elske dem ændre ikke det, de har stadige påvirket dig.

Jeg tror at vi ofte blive mere såret fordi vi tænker at vi skal bevæge os hurigt frem, og vi skal slette vores følelser for den person, men i virkligheden så tror jeg at det stopper os med at hela, fordi at heale et knust hjerte betyder ikke at du skal slettet en person eller et mind du har skabt, det betyder at du skal acceptere at din kærlighed for den person kommer til at ændre sig, og dit syn på den person kommer til at ændre sig.//

Synes godt om

Kommentarer