Places I wanna try to manifester in 2019

Travel

#Travel #Rejse #London #France

This year I wanna try to manifest two places I wanna go to, and those place are:

  • France
  • London

Dansk

//I år vil jeg gerne prøve at manifest to steder som gerne vil rejse til, og de steder er: Frankrig & London//

France

In France I was thinking about trying to manifest Paris and I was thinking about I wanna trying "Afro Punk Festival”, I never try “Afro Punk Festival”, but I saw some of my friends try it last year, and I decide that I wanna put it on my list of thing I may wanna try. I also wanna try to visit a wine-farm, in france, I have heard that it should be quit beautiful and the wine in france taste wonderful.

The reason that I wanna try manifest France and why I love France, is because I always see the country as an elegance land and I really love the vibe in France, beside one of by best friend live there at this moment, so I wanna visit her some time while she is there. The movie “Sabrina” with Audrey Hepburn definite help me, fall more and more in love with the country.


Dansk

//I Frankring tænkte på at prøve manifest Paris, og jeg har overvejet at prøve at manifest “Afro Punk Festival”, jeg har aldrig været til det, men jeg så en af mine venner var til festivalen sidste år, og jeg bestemte mig for at sætte denne festival på min liste over ting jeg muligvis gerne vil prøve. Jeg vil også prøve at manifest en et sted i Frankrig hvor der er en vinegård, jeg har hørt at det skulle være meget smukt, og at vinen i Frankrig smager fantastisk.

Grunden til at jeg vil prøve at manifest og jeg elsker Frankrig er fordi jeg altid har set landet som et elegant land, og jeg elsker virkelig viben i Frankrig. En af mine bedste venner lever der for tiden, og jeg vil gerne besøge hende mens hun er der. Filmen “Sabrina” med Audrey Hepburn, har helt klart hjulpet mig med at blive mere og mere forelsket i landet.//

London

About London: the reason I wanna try to manifest London, and wanna travel to London, and I wanna try visit Harry Potter World, my sisters and I had read all the harry potter books and we watch all the movies together, so I really wanna visit the Harry Potter World and I also wanna go to a cafe that is name "Elane Cafe” I think it is so beautiful.

I always wanna try to visit London, and at some point I think that I wanna try to live in London, for 3 month, or maybe 1 month in the futur. I love the city-vibe that the London has, I really hope that I can experience London this year. I get happy just thinking about it.

Dansk

//Angående London, så grunden til at jeg gerne vil manifest London er fordi jeg gerne vil besøge “Harry Potter World”, mine søskende og jeg har læst alle bøgerne og vi har set alle filmene sammen, så jeg vil virkelig gerne besøge Harry Potter World, og jeg ville også gerne besøge en cafe som hedder “Elane Cafe”, jeg synes den ser så smukt ud.

Jeg har altid ønsket at besøge London, og på et tidspunkt vil jeg gerne bo i London for 3 måneder måske en måned, og jeg håber virkelig at jeg kan opleve London i år, jeg bliver helt glad bare ved tanken om det.//

I hope that you have a magic day

Synes godt om

Kommentarer