Aprils favoriter

"Let me see the dark sides as well as the bright. I'm gonna love you inside out"

Favorite serie

13 reason why = "Døde pige lyver ikke"

Startede på denne serie, fordi min søster anbefalet den, og jeg synes den er virkelig god. Den er god til at snakke om, fordi der er så mange elementer som i serien som får en til at tænke, og græde. Den har virkelig rørt mig mere end jeg havde regnet med, og jeg glæder mig til at se sæson 2.

Favorite køb

How to be a BAWSE

Jeg har tidligere skrevet om Lilly Singh, hun er en af min ynglings- youtuber. Hun har skrevet denne bog, og jeg ELSKER den. Jeg har den som bog og lydbog. Elsker at høre lidt om morgen eller på vej ud. Den er virkelig inspirerende og motiverende. Det er virkelig min YNGLINGS bog nu, fordi efter at have hørt den, så ønsker jeg at gøre mere.

Alle der mangler motivation, burde tage denne og læse den, fordi i hvert kapitel, så er der nogle værktøjer som hun giver for at man kan gøre sin hverdag bedre, og hvordan man kan blive en bawse.

Favorites mad

Cream Brulé

Min favorite mad i april måned, har helt klart været Creme bule. jeg ELSKER det, og kan virkelig ikke få nok af det, man kan nok ikke så det så tydeligt på billedet, da det er dækket af is, men det har helt klart været en af mine favorite mads.

Favorite drinks

Cosmopolitian

Denne måneds drinks, har været comopolitian, lidt "sex and the city" vibe.

Favorite Sang

Synes godt om

Kommentarer