Youtube channel jeg fandt i år.

Det er alligevel vildt at tænke på, at vi mangler ca 2 måned af 2018. Det er helt sindsygt for mig at tænke på, også fordi at i år har tiden både gået hurtigt og langsomt. Men pågrund af det, så tænkte jeg på at fortælle jer om youtuber jeg fandt i år, som har gjort mig glad, eller fyldt mig med motivation, eller inspiration.

Gerard Adams 

Gerard Adams, er en entreprenør, som interviewer folk som har succes med deres virksomhed, mens også med deres liv,. Vido'erne er om folk der gør noget godt i verden eller prøver på. Hans video er fantastik fund for mig, fordi de er så flot redigere, og den måde han sætter video sammen, og kvalitet er bare tip top, desuden er interview også fantatastik. Jeg elsker at lærer fra andre, og nogle gange nyder jeg bare at sætte en af hans video på, når jeg skal lave mad, vaske op, eller bare når jeg føler at det er på tid at jeg får noget viden i mit hjertet. Jeg har lagt de 2 video ind som gav mig noget. Deres historie motiverede mig bare til at vil være et bedre menneske, men også på at tænke på mig selv som en "jeg kan" person.

Karen Bohn 

En af de ting jeg har prøvet på i år, er at følge flere stærke kvinder entreprenør. Det har været vigtige at omringe mig med kvinder som får ting til ske. En af de kvinder er Karen Bohn. Hun er bare fantastik. Hun er hårdt arbejde, og motiverende at se på, hendes hverdag er fuldt med arbejde, og det er det hun tager en med på. Så har hun også en serie, som hun kalder "bohnatide", hvor hun er igang med at renovere hendes hus fra start til slut og det tager hun også end med, samtidige med at hun giver råd, fordi hun arbejder som bolige designer. Hun tager dig med på hendes weekend tur, når hun rejser til andre land, og når hun er tilbage hjemme, og jongere job, og karrirere og interessere. Hun er en rigtige Girlboss, så hende ville jeg også gerne dele med jer.

Amy Landino 

Amy Landino er en forfatter, youtuber, virksomhed ejer, og en masse andre ting. Jeg faldt faktisk over hendes channel ved et tilfælde, men da jeg begyndt at se hendes video, kunne jeg ikke lad være. Hendes humor, og hendes personlighed, er det jeg elsker mest ved hende. Hendes video handler om hvordan man kan få mere succes i ens liv, skabe gode vaner, og rutiner, og arbejde på et liv man gerne vil have. Hun giver gode råd, og en af de bedste råd fra hende, som seriøs har være game changer, har været Calender blocking, eller timeblocking. Det er noget som har givet mig mere tid, og har fået mig til at indse hvordan jeg endelige bruger min tid, i stedet for hvad jeg selv går og tror jeg bruger min tid på. Det er også derfor jeg har sat den video ind, fordi hvis der er 1 video du skal se fra hende, så synes jeg helt sikkert det er det.

Danielle Marie Carolan 

En stærk ung kvinde. Danielle er en kvinde på college, som også køre en youtube brance ved siden af, hun er tit ud og rejse, også er hun rigtige social med hendes venner, og meget aktiv med hendes college, og studere og prøver at spise sund. Hun er en rigtige super women, og det er derfor jeg følger hende. Fordi hun prøver at få tid til det hele, selvom hun kører en forretning samtidige med hun er i skole. Jeg elsker at følge kvinder som hende, som prøver at få det hele til at fungere, fordi det giver mig mod til at tænke "så kan du også" også deler de også tips ud om hvordan de håndter presset og stress, så jeg lærer en del. Jeg får altid lyst til at lave noget efter hendes video, fordi hun er så aktiv, og hun prøver bare at få det bedste ud af livet, og det kan jeg godt lide at se på.

Gør youtube til din 

Min point med det her indlæg, er hvis du skal bruge youtube, hvorfor så ikke fylde det med kanaler, som fylder dig med motivation, inspiration, eller visdom. Gør youtube din helt egen. Jeg har skulle unsubscribe et par styk, fordi de ikke gjorde mig glad. Men så har jeg også fundet nogle nye youtube (eller de var nye for mig), som har fyldt mig med inspiration, og glæde, og bare fået mig til at tænke på livet eller hverdagen på en ny måde. Jeg håber du fik noget ud af det her indlæg, og så vil jeg gerne spørge har du fundet en youtuber i år? og har du lyst til at dele det? fordi jeg er altid interesseret i at finde nye.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer