Ting som kan gør mig glad

Jeg tror at i alle kender til den der følelse, hvor man vågner op, og man tænker "endnu en dag", ikke "ja, i dag bliver en god dag", men ens attitude er helt ned på low og man tænker "jeg skal bare overleve i dag". De dage kan være svære, de kan strække sig til uger, som kan blive til måneder, og for nogle mennesker kan det være år, med følelsen at man bare lige skal overleve "livet".

Jeg kender til følelse at man lige skal klare sig igennem dagen, før dagen overhoved er begyndt, og når tingene bliver en smule hårdt, og man ikke selv var forberedt på det. (Men lad os være ærlige, hvornår er man noglesinde forberedt på livets hårde tester?). Så ville dele med jer min top 3 ting som jeg gøre, når jeg er nede, som kan gøre mig en smule glad.

Bad 

Jeg elsker at tage et bad. Jeg har en brusebad, men jeg sætter min mobil på høretaler, sætter noget musik, lydbog eller podcast, jeg er igang med at høre på, også er det bare tid til lidt selvpleje.

Den der følelse, lige efter, renhed, den er bare så skønt. Man er lidt mere klar i hoved, og føler sig meget bedre tilpas i sin krop. At tage et bad er sådan en lille ting, som påvirke en rigtige meget. Det hjælper mig nogle gange når jeg har det dårlige.

Nogle gange kan de små tinge betyde så meget i ens hverdag.

Gør mig flot 

Det som kan få mig til at føle en smule bedre med mig selv, når jeg er nede, og har det dårlige. Det kan være at tage noget fint negelak på, at tage den flotte cardigan som jeg næsten aldrig har på. At klæd mig en smule anderleds den dag, at tage læbestift på.

Nogle gange er det fake it, til you make you it. Hvis du klæder dig, som om, du har det godt, som om du har det fantastik, så kan det ændre din mindset, andre gange virker der ikke, men de få gange det virker, det er det værd.

Når jeg følger mig flot, pænt, så har jeg det også bedre med mig selv, og lidt mere selvtillid til at udføre nogle ting. Se det som en powersuit. Superman har det, superwoman, superwoman, batman, captain american, spiderman har det, når de tager deres costume på, så skal de være den person costume representer, de skal være deres bedste dem. De er mere intense i deres costume (nogle gange), men deres persona er helt anderleds, når de har deres costume på. SÅ hvad er din superhelt costume? er det en flot kjole, blazer, nederdel, høje hælesko? Så tage det på din værste dag, og se om det ændre følelsen inden i dig selv.

Timeout 

Timeout kan betyde forskellige ting. Hvis jeg lige oplever noget dårlige i skole, eller noget som fuldstændig skifter min humør og rammer mig hårdt i hjertet, så betyder timeout for mig, 5 minutter. 5 minutter, hvor jeg finder et sted, hvor jeg lige kan slappe af, og bero mig selv, og finde mig selv igennem. I de 5 minutter, medietere jeg, eller bruger jeg tiden på at dybe vejtrækning. Ellers kan jeg spørge mig selv, hvorfor betyder det her så meget? Hvorfor gøre det mig så ked af det? Vil jeg gøre noget ved det? Det giver mig mulighed for at få en pause rum for mig selv, og lige mærke efter.

Andre gange kan timeout betyde længer tid, en time, eller en dag. Her forleden købte jeg sushi til mig selv, fordi jeg har været så god til at spare op i 4 måned, og der betød for at jeg sagde time out til økonomi, og forkældt mig selv i den retning. Andre gange har timeout ment, at jeg lige slukker for internet, og social media, og læser en bog. At jeg lige i kort øjeblikke lukker verden uden. Det funger så godt, at jeg har sat lidt timeout tid i min natrutine.

Det jeg har lagt mærk til, er at timeout engang imellem er vigtige. For din sjæle og dig selv generelt, så det kan hjælp dig med at huske dig på hvad din focus skal være, men også bare med at sætte pause på det hele og mærke efter i dig selv, om du er glad, om du er lykkelige, og hvor du er inden i dig selv. Jeg hørte Tony robbins sige, "hvis du har ikke har 5 minutter til dig selv på en dag, så har du ikke et liv". Lige siden det quote, har jeg prøvede at blive bedre til at sætte timeout i mit liv, hvor jeg bare kan være mig selv.

Det er min top 3 måder jeg prøver at skifte mit humør, når jeg har det dårlig. De plejer at hjælpe mig, og ville dele det med jer derude. Så hvad er jeres top 3? Har i overhoved en to go list over ting, som kan gøre jer bedre, når i har det dårlige?

Bye Queens/kings

  • 24 visninger

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
Er bare så glad for dine indlæg. Det er som om jeg har fundet min tvilling 😊 Du tænker og gør nogle af de ting, som jeg gør og hvor er det fedt, når man finder en blog, hvor man kan se sig selv i personen bag. Forsat det gode arbejde I love it! ❤️👌🏾
nouw.com/fashandtalks
Niyokuri
Niyokuri,
Undskyld det sene svar, men jeg er simple hen glad så glad for din kommentar, tusind tak. ❤️
nouw.com/niyokuri