This year 2019

I år har været en anderleds år, end andre år. Det har ikke været min væreste år, men det har været et hårdt år for mig. Som har givet mig mod, til at vokse, at lærer mig selv bedre at kende, at forstå mig selv bedre. I år har handlet om at heal mig selv, og prøv at forstå mig selv på en dybere level. Så tænkte jeg ville dele min nytårsmål for 2019 og de tanker jeg har gjort om dem, og så kan vi tage den derfra. I år har mit nytårsmål handlet om min sind og at tage det stille og rolige. Det har ikke været mål som sådan, men mere generelt om tema om året, og hvilke tone jeg vil have året skulle være, det har handlet om at lære at tage det stille og rolige og ikke sætte så stor pres på mig selv. Så i skal ikke forvente "20 armebøjning eller bestige et bjerg " mål, men bare stille og rolige mål om at føle sig selv.

Nytårsmål

Jeg vil være glad i min krop

Det var en af de første ting på min nytårsmål. Der er en masse ting som ligger under det her. Men en af de ting som jeg gjorde for at opfylde det mål, var at begynd køb tøj som passede til min personlighed og krops type. Så jeg altid havde det godt i det jeg havde på.


Jeg har også gået til Zumba og Yoga, fordi jeg lagde mærk til hvordan træning påvirkede min krop på en positiv måde og gjorde mig mere flexible og mere lykkelige i min krop.

Jeg begyndt også at lave en smule research om vitaminer + sundhed + mad, for at find frem til om der var ting som jeg kunne spise, som ville gøre mig bedre tilpasse i min krop.

Jeg har været meget glad for at være i min krop i år, end nogle andre år, pågrund af træning, havde jeg ikke så mange smerte som jeg plejer, men det er helt sikkert noget jeg vil arbejde lidt mere på i næste år, fordi i de sidste par måned, ved jeg at jeg kunne havde gjort mere.

Jeg vil gerne gøre flere ting jeg nyder

Selvfølge er det også et par underting under den her. Jeg skulle først find ud af hvad jeg rent faktisk nyder før jeg kunne gør mere af det. Men jeg har lært og lærere stadig om at tilføjer flere ting i mit liv som gør mig glad. Jeg begyndt at gå på cafe alene, til zumba, biblioteket, biograf alene, ud og spise sushi, bestille sushi derhjemme, gå til event, sidde derhjemme alene og nyde film marthon eller tv-serie marthon uden skyldfølelse, med kage eller bog, at være alene, blogge, tarot / oracle kort osv.


Det var en succes, og jeg nød det, men jeg vil gerne tilføjer flere ting til den her liste næste år, og finde på flere ting som gør mig glade, og prøve nye ting/hobby og måske gå lidt mere ud med andre mennesker.

Jeg vil tilbring tid med folk jeg elsker eller respekter.

Jeg var bedre til at tage kontakt til folk jeg elsker i år, og prøve at være sammen med dem, men ærlige talt, så føler jeg at jeg kunne have gjort det bedre. Jeg føler at jeg måske har brug meget tid på folk som ikke har tilhørt den her kategori, men det er ikke nødvendigvis en dårlige ting, fordi jeg har fået nye venner i år, men jeg vil også gerne være bedre til at bruge energi på mennesker som har været der i mange år for mig.

jeg vil tage mig selv ud på date, tilbringe mere tid med mig selv, derhjemme, og i offentlige, fordi jeg er fantastik og det burde jeg sætte pris på mer. #elskmigselv

Den er opnået, det fik jeg gjort så meget mere af i år. Jeg var på cafe alene, i biograf alene, bibliotek, restaurant, og har også været god til at sidde derhjemme alene og bare nydt mit eget selvskab, med tea og bøger, film og tvshow, blogging og andre hobby ting. Det har været dejlige, og en rolige oplevelse, at bare være i mit eget selvskab.

Jeg vil gerne være taknemlige for alt det jeg spiser

Det her mål kom af, jeg hele tiden havde en følelse af jeg skulle være sund, og ikke rigtige kunne slappe af og nyde det usundt i mit liv. Så jeg prøvede at husk mig selv på at bare nyde kagen, eller tea med sukker, i stedet for at tale grim til mig selv om min usundt vaner. Ærlige talt, så føler jeg ikke en stor forandre her. Jeg er ikke negativ når jeg spiser usundt, men jeg er heller ikke stolt af det, så synes ikke det har ændre så meget i mit liv.

Jeg vil gerne lærer at sætte pris på de øjeblikke som ikek er perfekt.

Jeg har et behov for at tingene skal gøres ordentlige, og i år har jeg prøvede at vænne mig til at ikke alt skal være perfekt og 100% i orden, og det er okay, når alt ikke er i ordent. Nogle gange kræver det styrke bare at dukke op, og det er okay. Jeg har været bedre til at tilpasse mig selv, når tingene ikke har gået som det skulle, så har jeg været bedre til at give slip på ideen om at være perfekt, og bare accepter det. Meditation har helt sikkert hjulpet en del her, og givet mig mulighed for at se at nogle tanker skal bare anderkendes og gives slip på. Det er en mål som jeg har haft succes med, men som jeg følger at jeg skal holde fast i og arbejde på igen i det nye år, fordi føler at jeg kan lærer så meget mere her.

Jeg vil gerne lærer at nyde ro'en i mit liv.

Den her var så svært. Når tingene står stille, så har det tit virkede for mig som om jeg skulle lave noget, være produktiv, udvikle en ide, redigere et eller andet, læse en bog, gøre et eller andet, og det er blevet bedre i år. Nogle aftener har jeg været god til at give slip og bare sige til mig selv, at nu slapper jeg bare af, og gøre ikke mere end det, andre gange har jeg forsøgt og tankerne om de 100 ting som står i min to do list har faret rundt. Jeg er blevet bedre til at slappe af. Men andre gange så rammer stress mig og det som om jeg ikke kan se andet end alt det som skal gøres, som mangler at gøres og føles af uro sidder fast i hjertet eller halsen og den vokser og vokser, selvom jeg prøver at ignorere den. Så det er en danse, nogle gange har det lykkes mig, andre gang har jeg været ud af rytme, og bare ventet på den næste sang.

Jeg vil være sødere/venlige i mod mig selv, med ord og handlinger.

Den har været succes. Jeg har jo taget mig selv ud på dates, og gjort ting som gjorde mig glad. Men jeg har også invester i mig selv, og hyret en psykoterpi, læst bøger om sundhed, mental sunhed, og selv udvikling, mod, og set dokumetar om de emner. Jeg har arbejdet på at find ud af hvem jeg er, og lærer mig selv bedre at kende, så jeg kan behandle mig selv bedre.

Så i alt

Jeg er stolt af det som jeg fik opnået, når jeg læser det igen, kan jeg godt se at jeg er vokset meget, og har opnået en del, som det ikke altid følelse sådan. Målene jeg har lavet, har været for mig og kun mig, og det har krævet mod at sige, at i år vil jeg ikke gå efter store mål, og jeg gerne vil lærer at lytte mere til mig selv og mit behov, og elske mig selv mere og find ro i livet og magik i hverdagen. Fordi medierne altid fylder os med de her billed at vi skal drømme stort, og vil mere i livet, og alt mere og mere, være mere produktiv, være sunder, være et eller andet. Når det nye år kommer, så er der så mange mennesker som snakker om at skabe en "nye dig", og mit mål har jo bare været om at forstå mig selv bedre, og acceptere mig selv mere, i stedet for at arbejde på at skabe en fuldstændig andet version af mig selv. Vi kan være så god til at prøve at lave en makeover af vores liv, og prøve at bygge en bedre version af os selv, men nogle gang tror jeg livet ville være sjovere, hvis vi prøvede på at forstå os selv mere, og elske og acceptere os selv mere. Jeg er ikke færdig, og tror at målene for 2020 bliver anderleds, fordi jeg har forandre mig, og har brug for nye mål, men det kommer til at handle om at lærer mig selv bedre at kende, bygge mig selv op, og muligvis kigge på min fortid, så jeg kan planlægge min fremtid. 2019 har lært en mig en masse, og det har været hårdt, og brutalt, men jeg tro det var det jeg havde brug for, for at vække op, og ændre mit liv. Håber i kommer godt ind i det nye år.

Bye Queens/kings

  • 2019
  • 8 visninger

Synes godt om

Kommentarer