Testing

Jeg prøvet at gå 30 dage uden ansigtsmaske. Det lyder ikke så dramatisk, men effekten var faktisk rigtige slemt. Jeg vil lige starte ud med at sige, jeg tager ikke ansigtmaske på hver aften, jeg plejet at gøre det 2-4 gange om ugen. Men da jeg begyndt i pratik, fik jeg lidt travl, også besluttet jeg mig for at stoppe, for at se om det overhoved havde en effekt. Jeg begyndt nemlige at tage ansigtmaske på for 3-4 år siden, fordi jeg ville gøre min hud bedre, men dengang var det også rigtige dårlige, og jeg havde ikke rigtige hud cremerutine, og kendte ikke min hudtype, og gjorde bare ikke så meget generelt ved det, andet end at klage om det. Så en dag tog jeg en beslutning og begyndt en nat og morgen rutine, og min hud blev bedre næsten lige med det samme, jeg kunne se effekten efter et par dage. Efter det, begyndt jeg at tage ansigtmaske på, og effekten blev bare bedre og bedre.30 dag challenge 

30dage challenge, startet endelig med travelhed og jeg ikke havde tid, også opdaget jeg at der var gået et par dage uden ansigtmaske, og så besluttet jeg mig for bare at prøve det, at prøve 30 dage uden ansigtmaske og se om min hud reagerer overhoved.

Jeg var nysserige om

  • om de ansigtmaske jeg bruger har en effekt, eller det hele kun er i mit hoved
  • Hvis de ikke duet, så kunne jeg spare penge der.
  • om min hud kunne klar en hel måned uden ansigtmaske uden at reagere ekstrem.

Resultatet 

Nu hvor challenge er slut, kan jeg fortælle jer at der er en markant forskelle på min hud. Den er ikke så blød som den plejer at være, der er rigtige meget urent ved det, selvom jeg vasker det hver morgen. Det er som om jeg har flere urent ved mit ansigt, og mange små bumser. Det er blevet en meget ahah moment for mig. Det havde jeg ikke forvent. Overhoved, og jeg blev også overrasket, da jeg så mig selv i på kamera og tænkt "oh gud, min hud er blevet slemt", og så undret jeg mig om det var fordi jeg havde vænnet mig så meget til matt hud, blød. Jeg kunne også mærke forskellen i mit selvværd, fordi jeg havde travlt med at sætte en filter på snapchat, jeg kunne simple hen ikke klare at se mig selv, fordi jeg ikke kun lid mit hud, og snapchat filter fjerne alt urenhed.

Vil jeg gør det igen 

Nop, det vil jeg ikke. Det at jeg ved nu at grunden til mit hud er blevet bedre, er på grund af ansigtmaske, det gør mig glad, og det giver noget afklaring i forhold til hvilke del af min rutiner kan bruges til noget, og ikke bare spild af tid. Det har også gjort mig mere bevist om hvordan det at put ansigtmaske kan påvirke en så meget, og sådan en lille rutine kan have en stor effekt. Det er ikke fordi at min hud er perfekt med ansigtmaske, men der er så stor forbedre at jeg ikke kan ignorere det. Hele challenge har også fået mig til at tænke på om jeg rent faktisk gør det bedste for mit hud, eller om jeg skal tilføjer mere end bare ansigt maske. Jeg er rigtige glad for at jeg lavet challenge, lærte en hel del.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer