New room decor

Jeg har gået i lang tid med tanken om at lave lidt om på mit hjem. Fordi jeg ikke er glad for resultatet, jeg er ikke særlige stolt af det, og her på det sidste har jeg bare følte at der er en masse ting, som jeg endelige godt kunne skaffe mig ad med, men som jeg holder fast i, fordi jeg ikke tør giv slip. Så jeg havde bestilt #Magiskoprydning af marie #kondo fra biblioteket. Jeg har virkelige hørt en masse gode om den bog, (bla her og på forskellige youtube kanel.) og da jeg så begyndt at læse den, blev jeg inspireret. Forfatteren går meget op i, om ens ting bringer glæde. Det kan jeg være ærlige og sige, generelt bring mit soveværelse mig ikke den store glæde, og selvom jeg ikke er færdig med at læse hele bogen, så har jeg tænkt mig at prøve hendes metode, fordi mine egne metoder fungere ikke.

Billederne er fra weheart og pinterst

Det er derfor jeg har lavet #moodboard. En af de første ting hun spørger om, er hvad man gerne vil bruge rummet til, og hvordan det skal bringe glæde i ens liv. Jeg vil gerne have et hyggeligt soveværelse, som er pretty and #pink, men også lidt med noget glamour rundt omkring. Jeg elsker at læse, så om aften vil jeg gerne kun sidde med en bog og noget lyst og bare hygge i min seng. Desuden har jeg tænkt mig at købe falske planter, fordi da jeg kigget på billeder, kunne jeg godt lide looket, og synes det bringer lidt frisk element i mit hjem, lige nu eget jeg intet planteting. Udfra hvad jeg synes følelse rigtige, så kommer mit hjem til at være lidt boho, og lidt glamour, elegant og #hygge. Farverne eller elementerne kommer til at være pink, marble, lidt træagtige, og planter og en masse lys.

Det her er en af de lille ting i min hverdag, som jeg tror vil kunne hjælpe en del med at skabe en ro inden i mig selv. Jeg glæder mig til at dele resultat med jer.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer