Motivation to study

Sådan kan du motiver dig selv. 

Nu er uddannelsen begyndt for mange af jer derude. For nogle andre, begynder det først i september eller måske enda sener på året. Det kan også være at der folk derude som er færdig med uddannelse og er igang med arbejde. Men jeg ved ligeså godt som den næste, at tingene er lidt letter at lave i starten af året, fordi man lige har haft ferie og en pause, og så er man mere frisk i hovedet. Men når tingene begynder at går i rutine og det hele virker kedelig og trættende, så kan det være svært at finde motivationen, om det så er en klienten man skal svare tilbage på, eller en report der skal skrives, så kan rutiner gør det hele lidt mere kedelige og trættende. Det er desværre vores egne ansvar at holde motivationen op, og jeg vil komme med nogle bud på hvordan man kan motivere sig selv i løbet af året, så det hele måske ikke behøver at blive så kedeligt.

MUSIK/ Motivation video

Nogle gange er det let at motivere sig selv. Hvis man skal gør rent eller træne, kan det være at sætte musik eller audio bog på. Der er små ting som du kan gør hver dag, for at vedligehold din motivation.

Musik: Du kan høre musik, mens du læser op, der er mange study/fitness musik liste på spotify, som du kan bruge til at motivere dig selv med.

Motivation video: Prøv at søge på youtube "motivation video" , eller "study motivation", Det er video hvor man bliver pumpet op med energi. De fortælle hvordan nogle overkom et eller andet, og hvorfor det er du kan, de er så motiverende, og jeg bruger dem til træning, til study, eller hvis jeg bare mangler motivation eller selvtillid. Nogle gange kan det hjælpe at høre hvordan andre klaret det, for at minde en om hvor mulig det er for en selv.

Billeder: Jeg bruger instagram, weheart, pinterst til at motivere mig. Der er mange fede muligheder online. Det kan være hvordan du skal skrive din report eller tag notater, eller spise sund. Brug det som inspiration, som motivation til at blive bedre. I stedet for at tænke, "jeg bliver aldrig ligeså god til at skrive notater", så vend det om til "jeg vil gerne prøve at lave ligeså god notater, som den der instagrambruger." Bruge billederne som inspiration.

Historie: Når jeg helt nede og ikke ved hvad jeg skal gøre, så finder jeg success historie. Læs bøger om folk der ændre deres liv. hvis du vil læse til læge, prøve at finde historie om folk som blev læge på trods af deres livshistorie. Jeg elsker success historie, fordi det er historie om folk som startet fra bunden, men nået til tops, og hvis de kan gør, så kan jeg også, så er det fysisk bevist at det er muligt for alle.

Musik 

Motivation video 

Billeder 

Historier

Brug dine venner 

Det er letter at lave tingene, når du har en der holder dig i ørene. Så jeg vil helt sikker anbefalde at du bruger dine venner til at motivere dig. Det kan være du skal have en som du mødes hver tirsdag efter skole, så studere i der, eller træne sammen med. I år har jeg faktisk en aftalt med veninde at vi skal begyndt at træne hver tirsdag, og mine venner bor i sjælland og jeg i odense, men vi har aftalt at vise det igennem snapchat, og så fejre vi det til sidste med en tøsetur til london. SÅ jeg vil anbefalde at lige meget hvilke mål som du, at du finder mennesker som måske deler sammen interesse og kan hjælpe dig med at opnå dit mål. Du behøver ikke engang at mødes med dem, nu om dagen er der facebook gruppe til alt, så søg og se om der en gruppe som måske går op i fitness/studere/virksomheder/ eller andre mål, som du kan læne dig op af, når du er ved at miste motivation. Jeg bruger facebook til at motivere mig ved, at meld mig ind i grupper, hvor kvinder som starter virksomheder opmuntre hinanden, eller folk som arbejder på at gøre deres drøm til reality, opmuntre hinanden, men facebook kan være et værktø, som bruges tl at finde folk der deler de samme interessere og støtte hinanden og opmuntre hinanden.

Ændre dine rutine

En anden måde at motivere sig selv, kan være at ændre ens rutine. Det vil sige, hvis du er træt af den rute du løber, så begynd en ny rutine. Eller hvis du er synes at tage notater kan blive kendelig, se om der er andre måde at tage notater på. Eller du er træt af din virksomheden hjemmeside, så er det måske på tide at opdater det. Prøv at arbejde andre steder, træne med nye maskiner, læse op med nogle andre mennesker, eller andre dage i kalender. Rusk op i din rutine, Ændre den en smule. Det behøver ikke at være ekstrem, men bare en smule for at vågne dig op igen. Når tingene bliver for kedelig, så er det som regel fordi vi har vænnet os til dem, eller de er blevet for lette, så er det din opgave at sige "hvordan kan jeg ændre det?". Nogle gange kan det være de små ting, som at studere på cafe istedet for bibliotek. Men det er dit ansvar at finde ud af hvordan du kan ændre det, eller om du har lyst til at ændre det.

Tag pause 

At tage pause kan også være motiverende. Det giver ny energi, og nogle gange nye muligheder til hvordan man kan gribe problemet an. Du vender tilbage på arbejdet, med nye øjne og en masse nye muligheder, og nyt energi.

Planlæg din pause: Jeg vil anbefalde at du planlægger din pause. Det kan være at du vil holde pause om 2 uger, så vil jeg anbefalde at du så studere en smule hårdere i de næste 2 uger, så du kan slappe af med god samvittighed. Jeg vil også anbefalde at du måske lægger din pause et sted hvor der er meget aktiviter, eller hvor du måske er mere presset, så du på den måde kan slappe af med en ting.

Lav et mål 

At have en mål er noget af det vigtigste. Du skal vide hvorfor du gør, det du gør. Hvorfor arbejder du hårdt for at få 12 tal? hvorfor er det så vigtigt for dig? Når man har en mål eller en grund bag sin handling, så arbejder man hårdere og så er det letter at motivere sig selv.

F.eks begynder jeg at træne med mine veninde hver tirsdag, grunden til jeg vil træne, er at jeg vil have mere energi, jeg vil gerne tænke på mig selv som stærkt, istedet for doven, også er det også et mål at komme til London tur med pigerne, og vide at jeg har fortjent det, at jeg har arbejdet hårdt for det. Det kan være du vil have et 12 tal, fordi du ved at arbejdsmarkedet kommer til at være pressende, og du vil skill dig ud fra massen. Det kan være du startet din virksomhed, fordi du føler, du kan skabe noget verden har brug for. Jeg vil anbefale at du skriver din mål ned, og hænger det op på din væg, eller have det på din mobil, så når tingene bliver hårdt, så kan du tage det frem og huske dig selv på hvorfor du kæmper som du gør.

Det var alt for denne omgang, jeg håber at i nød det. Have en god dag.

Bye Queens/kings

  • 30 visninger

Synes godt om

Kommentarer