Loven om tiltrækning - Drøm om fremtiden

Jeg blev lige inspirerede til at forklare lidt om loven om tiltrækning. Især den del om at tiltrække hvad vi gerne vil have i vores liv. I filmen the secret, snakker de om at sidde i følelse at have tingen, før man få det man gerne vil have. Og det vil jeg gerne forklare lidt nærmere på hvad det betyder og hvordan man gøre det.

Det er lidt ligesom juleaften. Hele december går man rundt med en smule glæde og glæder sig til at få sin julegaver. Natten før er spænding måske mere intense og man er bevist om juleaften er rundt om hjørnet og man få sin gaver og maden lige om lidt. Men du får ikke gaver hele december, men du går rundt med følelse af glæden ved at få dem. Du får dem kun juleaften eller juledag for nogle af jer. Hele december har du ikke fået nogle julegaver, men det er glædende ved at få det, og spænding af hvad de kan være osv der gør dig glad. Det er sådan man også skal gøre når man prøver at manifester noget frem. Man skal gå med glæde om at få det, i stedet for tænke på hvorfor man ikke har det.

F.eks et job, bil, lejlighed. I stedet for at være så forkuser på du ikke har nogle af tingene. Skal du tænke på ting, som hvad sker der når du får dem? F.eks job, i stedet for at tænke på at du er arbejdsløs, skal du forkuser på hvilke job du vil have, hvordan ønsker du dit kontor kommer til at se ud, hvor tror du at dine daglige dag kommer til at være, hvad med morgenrutine når du begynder i arbejde, hvilke tøj kommer du til at have på din arbejdplads, hvad med kolleger, hvor sjove og rare er de? Forstille dig alt det gode ting som kan komme med at få et job, i stedet for fokuse på at du ikke har det. Bruge 10 minutter og luk øjene og så bare forstille dig drømmejobbet, hvordan interviewet kan gå osv, og prøve at holde den energi når du sender cv.

At være bevist om hvad du vil have er en vigtige del af processen af manifester ting, fordi hvordan ved du ellers at du har manifesterede det? SÅ at du ved at du gerne vil have en lejlighed i centrum af byen til en billige pris, med udsigt over en noget fantastik, gøre processen sjovere. At drømme om hvad det hele kan være, er en del af processen, og jeg ved godt man kan blive utålmodige, men det er præcis ligesom juleaften, man kan ikke skynde processen, man bliver nød til at vente og når det sker, så ved man det.

Hvis du vil manifestere noget, så har nogle trin som du kan tage.

Sæt dig ned med notebook.

Bruge 10 minutter eller mere på at forstille dig hvad du vil have. Det kan være lejlighed, bil, job, en forhold. Forstille dig det ned til detajlerne. F.eks hvor stor skal lejlighed være, hvilke område vil du bo, hvor mange værelse, hvad med prisen, hvad med nabo'erne? Tæt på transport, tæt på indkøb osv. hvordan vil din drømmeforhold være? Hvad vil i lave sammen? hvordan vil dagligedagen være?

Skriv det ned i notebook. så du ved præcis hvad du vil have.

Det spørgsmål som du så skal stille dig, er "hvad kan jeg gøre for at gør det her til virkelige?" Skriv svarene ned, alle, de svare som dukker op, og vælge det svar som du har det bedste med, og gøre det. F.eks hvis du skrev at dit drømmeforhold var i begge var meget social aktive, så kan en af svarene være at du skal starte med at social aktive nu med dine venner, gå til konceret, teater, biograf, festival osv. Brug 5 minutter (sæt eventuel stopur til) også skrive alle de svare som kommer til dig. Som regel ved du god hvad du kan gøre, men det er sjælene at vi stille os de spørgsmål.

Et andet spørgsmål kan være, "hvad kan jeg gøre for at gøre den her process sjovere?". F.eks med jobsøgning kunne det være, at hvergang jeg har været til interview eller sendt en CV, fejre jeg det med kop kaffe, en lille danse, en dejlige middage osv.

Det sidste element er at give slip. Du må tænke på det lige så meget du har lyst, men det er en dårlige tegn, hvis hver gang du tænker på det, der kommer tvivl op, eller frygt eller andre negative følelse op. Have tillid til processen, ligesom vi alle ved at juleaften altid dukker op. Eller når du bestiller noget tøj online, så ved at du altid få dit tøj, det kan godt være at det måske kommer lidt sener end det som du havde regnet med, men det kommer altid, det den tillid du skal have til processen. Når du tænker på hvad du vil have, skal du altid tænke på det som "jeg vil have det her, eller noget bedre". Det giver rum til at du kan få noget helt andet som du måske ikke vidste at du vil have, men som er bedre end dit oprindelige ønske.

Jeg vil anbefalde at du gøre det at når du har lyst, dagdrømme om den fremtid du gerne vil have. Have en notebook, hvor du kun fylder den med dine ønsker til fremtiden. At forstille sig hvad du vil have, med følelser er en rigtige vigtige element, fordi så ved universet præcis hvad du vil have. Hvis du bare skriver "jeg vil have en telefon", så vil universet måske tænke, vil du have en rød eller grøn telefon, eller en gammel telefon, hvad vil du have? Men hvis du forstiller dig en "iphone X" så ved universet præcis hvilke telefon du vil have. Det er lidt ligesom at gå ind i restaurant og sige at du er sulten og tjener spørger "hvad du vil have at spise", og du siger "mad", og han siger "hvilke mad", og du siger "hvad som helst", også kommer han ud med noget du ikke kan lide, også bliver du sur, og siger "ikke det, jeg vil have noget andet". Det ville hjælpe så meget mere, hvis du bare vidste hvad du vil have og bestilt det.


Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer