Læste 15 bøger i november

Jeg læste 15 bøger i november, selvom jeg havde planer om at læse 20 bøger, så er jeg stolt af hvad jeg fik opnået. Mit mål for i år, startede med at være 60 bøger, og nu er det 100 bøger, og jeg mangler 22 bøger for at det kan ske. Tror jeg muligvis vil lave en opdater blogpost om hvordan man kan læse flere bøger, hvis det er det man har lyst til.


3 favorit bøger

Af de 15 bøger, var de her dem som var mine favorit denne måned.

Five feet apart.

Jeg læst bogen, fordi jeg gerne vil se filmen, og har hørt gode ting om den. Jeg gav den 4 5 stjerner, fordi jeg elskede sproget, og historien i den, det var en sød fortælling, som gjorde mig glad.


Crossing the line.

Jeg læste den endelige, fordi jeg troede at der ville være drama, og action. Historien tog en drejning jeg ikke havde set komme, og jeg elsker forholdet mellem hovedrollerne. Det var en udsædvanlige historie og fortælling, der gjorde mig nyserrige på forfatter og hvad ellers forfatteren har skrev. Jeg gav den 5 stjerne.

Birthday girl.

Det her var en 5 stjerne. Fik den anbefaldet igennem en booktuber jeg følger, og elskede hele historien. Elskede karakterne og fortælling, sproget i bogen. Det hele var bare perfekt for mig. Historien kom med nogle udfordring som jeg synes var realistik og fortælling udviklede sig naturlige og tror også det er det som jeg elsker ved den her bog, der var ikke udnødvendige drama.


2 Selvhjælp bøger

Jeg læst 2 selvhjælp bøger i denne måned, og har lært at jeg skal holde mig til 1 bog af gangen. Fordi havde flere bøger om selvhjælp i gang, så det er en af grunden til jeg ikke nået mere. '


Min favorit var Dare to lead af brene brown. Hørt den på audio igennem Biblioteket app Libby og synes fortælling var så god. Den inspirede mig også til at se Netflix show med Brene brown igen. Det var min helt sikkert favort og den første lydbog, og jeg vil helt sikkert høre flere lydbøger fra nu af.

Den anden var selvhelbrende kraft. Jeg lånte den fra biblioteket og har planer om at købe den også måske gennelæse den, jeg elskede alt det der stod i bogen, og at der var guide til hvordan man kunne gøre tingen som hun bad om. Elsker også at der var data som støttede det forfatteren sagde.

Det var alt for den omgang håber i nød det.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer