It the little things that matter

Choose Happy 

I want to be happy every step on my way to my goal 

SÅ jeg fik min ny cover ind sidste uge, og jeg er så vild med den, den er så simple, men så smukt. Jeg elsker bling bling, men nogle gange kan det tager overhånd, så jeg har besluttet mig for at tone it down, og start med basic cover der stadig gør mig glad, men ikke er så overdrevet som før i tiden, og der jeg fik den her i posten, blev jeg så lykkeligt. Købte den på ebay, og alle der bruger ebay eller amazon, ved at det kan tage måneder før man får sin ting, og når man så får dem, bliver man helt, når ja, det havde jeg glemt. Den er seriøs en af de flottest cover i min øjne.

Jeg har købt den med en ring som man kan sætte bagpå, ringen skal gør, så jeg kan stille den og se youtube på den, uden at skulle have en masse bagved den. Jeg er super ked af det, jeg har ikke et link til jer, fordi jeg tabte linket hvor jeg køb købt den, men hvis i på ebay i søgefeltet skriver "cover ring samsung s6 edge", så burde der dukke noget op, og så skift samsung s6 edge ud med den mobiltype du har.

My Love

Men den er helt seriøs min nye kærlighed i øjeblik. Jeg tror mange mennesker glemmer hvor meget de små ting giver en glæde i hverdagen. Når jeg kigger på min cover, så får den mig til at smile engang imellem, og så tænker jeg hvor er det fedt. Det kræver også at man er taknemlige engang imellem. Minder en om hvor fantastik de små ting er i livet. Som at kun købe et cover, og forkæle sig selv. Det giver så meget. Vi skal være bedre til at forkæle os selv, og smile mere over de små ting, fordi de fylder bare så meget i ens hverdag. Så køb en ny cover hvis du er træt af din cover og du bliver sur og vred hvergang du kigger på din mobil. Eller måske forkæl dig selv på en anden måde, det var alt for denne gang, håber i får en fantastik mandag.

Bye Queens/kings

  • 2017
  • 33 visninger

Synes godt om

Kommentarer