inspirerende YOUTUBER

Youtube kanal: Det handler om abraham hicks, som snakker om Law of attraction, og hun deler sin viden om det, og historie om det, også alle de mennesker som hun haft spørgsmål til hende om LOA. Det hele er animerede og det er personlige en af grunden til jeg elsker video'rne.

Sprog: Engelsk

Længde på Video: omkring 10-20 minutter.

Tidspunkt: 2 video om ugen, omkring hver anden dag.

Hvorfor kan jeg lide video'erne? Fordi det er informative og underholdne når det er animerede, desuden elsker jeg selve indhold om Law of attraction.

Gem gooddes 

Youtube kanal: Hun kalder sig Gem goddes. Hun har sine egen virksomhed, hvor hun sælger krystaler, læser tarot for en, og er begyndt på at læse om astrology. Hendes kanel handler om Law of attraction, Quatum physic, Tarot kort, astrology og meget mere.

Sprog: Engelsk

Længde på Video: omkring 10-70 minutter

Tidspunkt: 3-5 video om uge.

Hvorfor kan jeg lide video'erne? Fordi det er informative og jeg elsker hendes energi, hun er altid livelige, og virker meget ægte.

Girl in carlico

Youtube kanal: Den her kanal er en kvindes liv(girl in carlico). Det er vlog agtige, men meget berole og rigtige godt redigeret. Hun har en rigtige chill og simple vibe. Jeg er lige begyndt at følge hende, så ved ikke særlige meget om hendes video, men indtil videre, er det bare alt forskellige, morgen rutine, opskrifter, hendes dagligedag osv.

Sprog: Engelsk

Længde på Video: 2-10 minutter

Tidspunkt: 1 video om ugen ca, hun er lige startet med youtube igen, så ved ikke helt præcis.

Hvorfor kan jeg lide video'erne? Stemning i videon er chill. det er sådan rigtige hyggeligt og stille og rolige. Mange youtuber som vlogger har altid gang i forskellige ting og har travel, hos hende her, handler det bare om at nyde livet og ikke have så travel. Hendes video er rigtige meget efterårs følelse.

Liziqi

Youtube kanal: Det her er også en vlog agtige youtube kanal. Hendes video er rigtige godt kvalitet og konceptet er unik. Hun bor oppe i bjergene og hun laver alt selv. Hendes tøj, seng, mad får hun fra sin have eller naturen, kød fra dyr omkring hende, hun bruger rigtige gammel teknik til at fremstille det meste.

Sprog: ukendt

Længde på Video: 4-11 minutter

Tidspunkt: 1 video om ugen .

Hvorfor kan jeg lide video'erne? Konceptet er unik, hende stil er så stille og rolige, og i verden hvor man godt kan føle at tingene altid bevæger sig fremad og tingene går rigtige hurtige, så minder hendes video mig om at det okay at tage det stille og rolige og fokus på de små ting i dagligedagen til at bring mere lykke i ens liv. Hun minder mig om hvor glad det enkelt liv kan gøre en, og hvor vigtige det er at lytte til en selv, og gøre det som gør en glad.

haegreendal

Youtube kanal: Kvalitet af den her videochannel er også rigtige god. Det er en youtube kanal om en kvinde og hendes familie liv, og så er der som regel opskrift eller mad hun laver, eller opskrifter på drikkevare hun opfinder. Hendes vlog har som regel en budskab nogle gange, og det er bare sådan en rolige stemning. Og man ser aldrig hendes ansigt.  


Sprog: ukendt.Længde på Video: 6-18 minutter

Tidspunkt: 1 video om ugen .

Hvorfor kan jeg lide video'erne? Jeg ved godt jeg lyder som jeg gentager mig selv, men hendes koncept er altså unik. Jeg elsker hendes video fordi det er rolige stemning i det. Jeg elsker at se det enkelt liv uden larm og travlhed og hvor det bare handler om familie og at gøre hinanden glad, og skabe ro i ens liv, og det er hvad hendes video gør. 

Karin bohn 

Youtube kanal: Det er en vlog agtige kanel, om karen. Hun driver en virksomhed som har at gøre med indretning, og hendes video er om hendes virksomheden, og hvordan hun er blevet entreprenør, og de små tips hun kan dele om blive succesfuld, og så ser man også nogle gange processen i at starte et projekt fra start til slut, og så hendes egen indretning af hendes hus.

Sprog: ukendt

Længde på Video: 11-33 minutter

Tidspunkt: 1 video om ugen ca .

Hvorfor kan jeg lide video'erne? At hun er en rigtige bosslady, jeg begyndte at følge hendes kanal fordi jeg gerne vil se stærke kvinder som tager styring hverdag og vil have en ide om hvad det kræver at lede en virksomhed og være en entreprenør og det har jeg fået fra hende. Hun er så inspired at følge. Hendes tøj stil og de små råd hun giver til hvordan man selv kan være mere succesfuld.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer