if it aint broke dont fix it

#mål2019 #2019 #nytår #mål #mål2019 #goal

Hvem har det som om januar varet i flere måned? Det har godt nok været en lang måned for mig, 2019 har allerede testet mig godt og grundig. Men det har også været en slags wake up call for mig. At find ud af hvad der er vigtige, og jeg har brugt måneden til at reflektere over mig selv og mine vaner og hvem jeg er som person og hvor jeg gerne vil være.

Jeg blev slået ned, og testet af livet. Jeg havde det som jeg blev testet i forhold til hvad jeg kan klare. Jeg tror også var jeg en smule naiv. I de sidste år, når nytår dukker op, plejer jeg at blive lidt bidt af det der "ny mig og nyt år" energi som alle har, og det kan være så motiverende at snakke om hvordan det nye år kan komme til at se ud som, og alle de mål man gerne vil opnå i det nye år og den person man kan blive i det nye år og drømmer og håbe. Den motivation plejer at give mig energi, og jeg plejer at komme ind i det nye år, med en forhåbning om alt nok skal gå og det bliver et år fyldt med gode minder. Men i år var den der bare ikke.

Det var som om nogle havde suget alt energi ud af mig. Samtidige med det så fik alle de andre, den her energi som jeg følte jeg manglede, og jeg følte mig bare bagud med alt. ALT gik den forkerte vej, jeg manglet energi og det gik helt ned. Det hjalp heller ikke at jeg følte en stor press på at tage mig sammen. Jeg havde det som om alle i løbet af natten havde glemt alle deres bekymring og problemer og bare vågnet op med et mindset af "sikken dejlige dag det er i dag" også står jeg og kigger ud og tænker for mig selv "nej det er ej." Det endte også med at jeg træk mig ind til mig selv, og satte pause på alle og bare forkuseret på hvad min krop sagde, hvad min sjæl prøvede at fortælle mig og hvad min hjerne prøvet at kommunikere ud til mig. Og det var rent og simple sagt, at jeg skulle heale mig selv. Nogle gange så er det at slappe af og se tv, film, og lave intet, det er præcis det ens krop har brug for, men hvis man er van til hele tiden at være igang, så følelse det så forkert, og så kan man ende med at skubbe sig selv så langt ud, at ens krops skriger efter en pause, og det var det som skete ved mig.

Det gjorde a jeg blev nød til at sætte mig ned og reflektere over hvad de vigtige ting i mit var. Hvorfor det var så vigtige for mig at hele tiden skubbe mig selv til at være bedre? At altid gerne være den bedste, og at jeg måske skulle finde en anden måde at gøre tingene. En metode hvor jeg ikke altid følte mig bagud end alle andre.

Jeg har besluttet mig for at lave månedlige mål igen, også prøve at dele dem op i uger, eller sæt dem i kalender. Det der skete før jul, var at jeg i stedet for prøvet at lave mål hver uge, og det var nye mål, og det gjorde mig bare så stresset og det var ikke det jeg havde brug for, og nu går jeg tilbage til den gamle metode. Månedlige mål. Det er lidt sjov, fordi jeg ændre min rutine fordi jeg ville prøve noget nyt, men det tog alligevel lang for mig at indse at den nye metode gjorde mig så ulykkelige og drænet mig for energi. Men det er en lærestreg og et huskeregel at jeg skal husk at tjekke ind med mig selv, om hvordan det går med tingene, istedet for at have så travel med fremskridt. Nogle lærestreg får man om og om igen, indtil man lære, og jeg håber at jeg har lært noget af det den her gang, så det ikke behøver at gå så galt fremadrettet.

Håber jeres dag går godt.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer