Heal

​#healing #psykisk #mentalhealthawerness #mentalhealth #mental #zen #work #me #now30daychallange #selvrespekt #selvpleie #selvtak #pepptalk #motivation #selværd 

Jeg er igang med en process som jeg vil beskrive som heale mig selv, andre vil nok bare sige, at arbejde på sig selv, men heal og healing, det synes jeg beskriver min process rigtige meget, og det er også noget jeg er igang med at asccepter og være bevist om de ord og det sprog jeg bruger om mig selv, til mig selv og andre.

For mig handler healing om at fokuser på dig selv, arbejde på trauma i ens liv, arbejde på selvværdsproblemer, arbejde på min tanksmønster og reflektere over hvor jeg er i mit liv, hvor jeg gerne vil være, og prøve at skabe en bro mellem den jeg gerne vil være og den person jeg er. Det handler om at være bevist om sine vaner, dårlige og gode vane og ændre dem eller skifte dem ud stille og rolige. Det handler om hvordan jeg taler til mig selv, hvordan jeg taler til andre, og den person jeg er når jeg taler til andre. Så handler det også om at acceptere mig selv, på de gode dage, men også på de dårlige dage, at behandle mig selv meget bedre end jeg før har gjort. Det handler også om at tilgive mig selv, og den har været en smule hårdt for mig personlige. Jeg er ikke perfekt og jeg er dog en perfektionist, tingene skal helst gøres på en bestemt måde, og hvis jeg ikke når et mål, bliver jeg meget sur og vred på mig selv. Jeg har ikke været så godt til at acceptere og tilgive mig selv, for den måde jeg har behandlet andre og mig selv, og jeg har haft det ekstrem dårlige med at være åbent om de ting. Jeg har tænkt op til flere gang, "du skal bare kom over det", men så bliver jeg ved med tage fat i et minde om noget som skete flere år siden, og tænke "du skulle have reageret sådan her, eller sådan her, hvor var du dum". Men det er også det jeg er igang med at lære og forstå, jeg kommer aldrig til at nå "perfekt" stadium, jeg kommer aldrig til at være færdig med at arbejde på mig selv, fordi jo mere jeg lever, jo flere ting sker i mit og det kommer ikke til at være ting som jeg har kontrol over, og det eneste jeg har kontrol over er min reaktion til tingene, og lige nu er min reaktion ikke så godt, så det arbejder jeg på.

Men under den her healing process som jeg ikke er færdig med, og først begyndt. (jeg har det seriøs som om jeg er på level 0 eller højst 1), så har jeg lært nogle værktøj som jeg vil dele med jer. Det er nogle værktøj som har hjulpet mig med at find mig selv, bevare roen, og kom ud med tingene på en bedre måde. .

  • Dagbog
  • Meditere
  • Social
  • Youtube video.
  • Timeout

Det her for at give jer en overblik over de værktøj som jeg har brugt, jeg har planlagt om at lave et andet indlæg hvor jeg går i dybten med hvordan jeg har brugt de her værktøj. Men i dette indlæg havde jeg lyst til at give jer et lille over min healing process. Det vigtigst ved det hele, har at skulle erkende at jeg ikke er der hvor jeg gerne vil være, og hvis jeg skal nå dertil, så bliver jeg nød til at arbejde på mig selv, og skabe en stærkere version af mig selv, og bevæge mig fremad, og jeg kan kun bevæge mig fremad, hvis jeg accpetere fortiden og det er det som jeg arbejder på. At vide at den person jeg er, den version bliver kun bedre, hvis jeg forstå hvorfor jeg er endt hvor jeg er endt, hvad det er som har skabt mig, og mine rutiner.

Det her var et stort indlæg om min healing process, og jeg håber at i er frisk på at følge med, mens jeg vokser og bliver den person jeg gerne vil være. Håber i har en good weekend ❤


Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer