Gratis selfcare

Heey Queens.


Jeg er begyndt at gå meget op i selfcare, især fordi jeg begyndt et nyt pratikplads, også har jeg været igang med at skabe sunde vaner i mit liv. Så er jeg bare blevet mere bevist om at jeg nogle gange ikke skal være så hårdt mod mig selv, når jeg ikke når de ting som jeg har planlagt, eller på det tidspunkt jeg har planlagt i kalender. Det gik op for mig her, at når jeg endelig tager tid til mig selv, og bare få slappet af, med at læse en bog, se tv-serie, film, hyggesnakke med veninder, fjolle lidt rundt på social media, når jeg giver mig selv lov til at lave de aktiviteter, så giver det mig energi til at være den anden person. Så kan jeg godt gå til træning 2 gang om ugen, vågne op kl 5-6 på hverdag, forbedre ting morgen før, jeg har meget mere overskue, fordi jeg giver mig selv lidt puserum, og lov til at bare være.

I lang tid har jeg haft skydfølelse når jeg har slappet af, fordi jeg har følt, at jeg skulle lave noget andet, at jeg skulle være på, eller træne, at jeg skulle bruge min tid anderleds og klogere. Men jeg er også begyndt at indse at det bedste man kan gør for sig selv, engang imellem er at chill, and tage det stille og rolige og slap af. Luk ned for aktiviteterne og bare fokuser på en selv i et par timer, eller en dag, hvis man har tid til det. Det er for mig, gratis selfcare, fordi det koster kun tid.

Jeg ved også det er et mind-set problem, fordi man gider ikke at være "doven" og lave ingentinge, og alle andre på social media har gang i et eller andet, så nogle gange følger man at man skal konkurrence med dem, og man også selv skal have gang i en masse. Men jeg vil bare lige sige til jer, der er forskel på at have travel og være produktiv. Man kan have travel hele dagen, også når dagen er færdig, fik man ikke nået det der stod højest på ens to do list. Man kom ikke videre med ens blog, eller tegning eller bog, og man kan ikke helt huske alt det man fik opnået. Husk at spørge dig selv om, hvad er det vigtigeste 3 ting, jeg gerne vil opnå i dag.

Når jeg stiller mig selv det spørgsmål, kan jeg godt se, at nogle gange at lave ingenting, gør at jeg dukker op 100% til de andre ting. Jeg får mere energi, og jeg lærere at sætte grænser for mig selv, og føle efter, i stedet for at føle strømmen, og have en form for stress i ens krop hele tiden, med alle de to do ting, man skal nå, i dag, imorgen og i overmorgen. Husk at behandle dig selv godt, du fortjener det bedste, og engang imellem er det okay at tage tid til dig selv, for at mind dig selv om hvor vigtige du er. Hvis din veninde havde travel og var lidt stresset, så kunne du jo sagtens finde på at sige til hende at hun skulle slappe af, og i måske skulle tage på cafe for have det sjov og slap af. SÅ hvorfor skulle du ikke gør det for dig selv? Hvad gør dig glad? Det behøver ikke at være en dag hjemme, hvis tanken ikke gør dig glad, det kan være en tur i biffen, cafe, i parken, eller andre aktiviteter, eller måske bage en kage, strik noget, ryd op i din ting. Selfcare betyder noget helt bestem for hver person, ved du hvad self care er for dig selv? og sørger du for at tage dig af dig selv engang imellem?


Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer